Beko RCNA365E20ZX

Cum se poate decide daca un produs electrocasnic este eficient sau nu? Avand in vedere numarul mare de electrocasnice existente pe piata, este destul de dificil de facut o clasificare precisa, fara a avea cunostinte temeinice in domeniu si fara a rezerva timp pretios pentru a le compara. Insa, atunci cand pur si simplu vreti sa va asigurati ca v-ati investit banii inteligent, exista cateva atribute care trebuie luate in considerare pentru a  determina eficienta produselor asezate in cosul de cumparaturi. Sa luam, spre exemplu, o combina frigorifica. Exista sute de modele pe piata, nu-i asa? Cum va dati seama ca ati facut alegerea potrivita? Este foarte simplu, iar acest lucru vi-l spunem noi, prezentandu-va combina frigorifica Beko RCNA365E20ZX (vezi pretul de AZI).

Beko RCNA365E20ZX vedere fata

Cuprins

Despre Beko RCNA365E20ZX

In primul rand, combinele frigorifice moderne precum aceasta vin cu o multime de functii inovative, al caror rol nu este doar de a mentine alimentele la temperatura corespunzatoare, ci si de a le mentine proaspete. Asa ca spuneti de acum adio gustului neplacut al fructelor si legumelor pastrate la frigider.

Beko RCNA365E20ZX
Combina frigorifica Beko RCNA365E20ZX, 309 l, Clasa A+, NeoFrost, H 185.3, Inox Antiamprenta

Gratie sistemului inovativ al combinei frigorice Beko RCNA365E20ZX, aceste alimente sunt mentinute proaspete vreme mai indelungata. Insa asta nu este tot. Combina marca Beko mai vine cu o alta functie inovativa. Ea reduce efectul de ofilire al verdeturilor care dau gust mancarurilor preferate.

Beko RCNA365E20ZX vedere deschis

Exista, astfel, un compartiment numit EverFresh+ care a fost special conceput pentru verdeturi, legume si fructe. Nivelul de umiditate din interior este optim, iar durata de conservare a acestor alimente este de trei ori mai mare ca in cazul altor frigidere sau combine frigorifice. Inteligent, nu?

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Dincolo de acest aspect important, combina Beko RCNA365E20ZX se mai poate lauda si cu tehnologia NeoFrost care contribuie si ea semnificativ la imbunatatirea conditiilor de conservare, prin sistemul Active Dual Cooling si No Frost. In plus, alimentele sunt pastrate reci, dar nu si inghetate.

Proprietatile anti-bacteriene sunt si ele prezente, impiedicand bacteriile sa afecteze gustul, textura sau aspectul alimentelor. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca acestea pot fi extrem de daunatoare pentru organism. Iar pentru ca sistemul anti-bacterian sa fie eficient, intra in scena si functia de ionizare care neutralizeaza pe loc microorganismele daunatoare.

Producatorii acestei combine frigorifice se mandresc si cu un filtru anti-mirosuri, o dotare pe care nu multe frigidere si combine frigorifice o au. Acesta este, mai precis, un filtru de carbon care elimina mirosurile neplacute ce circula in interiorul dispozitivului, neafectand in acelasi timp alimentele.

Totodata, demn de mentionat este faptul ca frigiderul Beko RCNA365E20ZX are un volum net total de 309 l si un consum energetic de 331 KWh/an. Face parte din clasa de eficienta energetica A+, insa exista si modele de frigidere asemanatoare care genereaza un consum mai redus. Un alt dezavantaj al frigiderului este faptul ca acesta are doar doua rafturi, exceptand compartimentul pentru fructe si legume si suporturile de sticle de pe usa.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Ce se poate spune despre designul combinei frigorifice Beko RCNA365E20ZX?

Este o combina frigorifica interesanta ca design, aceasta avand culoarea gri inox. Avantajul principal al designului sau modern este faptul ca se poate asorta usor cu alte dotari din camera in care urmeaza sa fie asezata. De asemenea, carcasa combinei este de tipul anti-amprenta, ceea ce ajuta la mentinerea sa curata. Dimensiunile sale sunt de 185.3 x 59.5 x 65 cm, ceea ce face din acest model unul nici prea mare, nici prea mic.

Concluzii

Asadar, pe baza informatiilor enumerate mai sus, se poate spune ca investirea intr-un astfel de model este o alegere buna. Singurul lucru care nu reprezinta o mandrie pentru acest model este numarul redus de rafturi.

Save

Save

8.5 Total Score
Beko RCNA365E20ZX

Beko RCNA365E20ZX - combina frigorifica, capacitate 309 l, clasa A+, sistem NeoFrost, H 185.3, Inox Antiamprenta, compartiment EverFresh+, sistem Active Dual Cooling si No Frost, consum energetic de 331 KWh/an, dimensiuni 185.3 x 59.5 x 65 cm.

PROS
  • Sistem anti-bacterian si filtru impotriva mirosurilor neplacute
  • Functie de mentinere proaspata a fructelor, legumelor si verdeturilor
  • Un volum generos
CONS
  • Frigiderul combinei are doar doua rafturi
User Rating: Be the first one!