Beko RCNA365E20ZXP

Daca va aflati in cautarea unei combine frigorifice moderne pentru locuinta dumneavoastra, care sa pastreze alimentele cat mai proaspete si sa fie organizata cat mai bine, noi avem o recomandare. Un model care se va potrivi necesitatilor dumneavoastra este combina frigorifica Beko RCNA365E20ZXP (vezi cel mai bun pret).

Beko RCNA365E20ZXP

Despre Beko RCNA365E20ZXP

Inoxul din care este realizata aceasta va oferi diverse avantaje, printre care aspectul placut si rezistenta crescuta. Igiena va fi si ea garantata, avand in vedere ca modelul dispune de inox antiamprenta. Designul sau este modern, usile fiind reversibile, ceea ce inseamna ca directia in care se deschid se poate schimba.

Beko RCNA365E20ZXP
Combina frigorifica Beko RCNA365E20ZXP, 316 l, Clasa A+, H 185.3 cm, NeoFrost, compartiment EverFresh, Functie ionizare, Inox Antiamprenta

Deschiderea standard a lor este spre partea dreapta. Manerul este orizontal integrat. Nu in ultimul rand, culoarea acestei combine frigorifice este tot inoxul. De asemenea, dimensiunile sale (l x L x A) sunt de 185.3 x 59.5 x 65 cm.

Beko RCNA365E20ZXP inchis

Beko RCNA365E20ZXP – caracteristici despre partea tehnica

Iluminarea interioara LED a acestui model ofera eficienta in vederea consumului de curent electric. Un aspect important in vederea achizitiei unei combine frigorifice este volumul sau. Acest model dispune de un volum net total de 316 l, ceea ce inseamna ca este potrivit unei familii din 3 sau 4 membri. Volumul net al congelatorului este de 97 l, acesta fiind destul de incapator.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

De asemenea, veti putea depozita destul de multe alimente si in frigider, avand un volum net de 219 l. Insa, volumul brut total este de 365 l. Din punct de vedere al consumului de curent electric, putem spune ca aceasta combina frigorifica nu consuma mult intrucat se include in clasa de eficienta energetica A+. Despre consumul energetic trebuie stiut ca este de 331 kWh/an. Afisajul acestui aparat electrocasnic este de tip LCD.

Despre compartimentarea interioara a frigiderului trebuie spus ca este organizata avand 2 rafturi din sticla, acestea fiind de mare utilitate. De asemenea, mai are si 3 suporturi ale usii. Mai are in dotare si un compartiment pentru fructe si legume. In ceea ce priveste congelatorul, trebuie spus ca include 3 compartimente.

Combina frigorifica Beko RCNA365E20ZXP – pentru o bucatarie moderna

Capacitatea sa de congelare este destul de buna, fiind de 5 kg/24 h. Functia de super-congelare este binevenita, datorita acesteia alimentele putand fi congelate in mai putin timp. De asemenea, functia de super-racire pe care o are aceasta combina frigorifica este eficienta in ceea ce priveste racirea bauturilor cat mai rapid, 15 minute fiind de ajuns.

Combina frigorifica Beko RCNA365E20ZXP include si un filtru impotriva mirosurilor, ceea ce reprezinta un mare avantaj. De asemenea, in componenta sa se mai regaseste si un sistem antibacterian, care va oferi protectie combinei frigorifice impotriva microbilor. Despre acest model putem spune ca este unul destul de modern, avand in vedere functiile pe care le are: sistemul de racire NeoFrost, compartimentul EverFresh+, compartimentul 0 grade Celsius, dar si functia de ionizare IonGuard.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Din dotarea acestei combine nu lipsesc nici suportul pentru sticle si cel pentru oua, insa nici tava pentru gheata. Beneficiaza si de un compresor. In ceea ce priveste clasa climatica, trebuie spus ca este SN-T. Nivelul de zgomot produs este de 43 dB, aceasta combina frigorifica fiind destul de silentioasa. Autonomia acestui aparat electrocasnic este de 21 de ore, fiind destul de mare. Pretul combinei frigorifice Beko RCNA365E20ZXP este destul de avantajos.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply