Liebherr Cnnel 4713

Pentru ca stim ca esti grabit, dar in acelasi timp stim si ca isi doresti ca bugetul tau sa fie inteligent investit, am ales pentru tine o combina frigorifica pe care ne este drag sa ti-o prezentam: combina frigorifica Liebherr Cnnel 4713. Iar acum o sa realizam o trecere in revista a caracteristicilor de care aceasta dispune. (ACUM la reducere)

Liebherr Cnnel 4713

Despre Liebherr Cnnel 4713

Si incepem cu volumul. Volumul combinei prezentate este mare. Astfel, ea face parte din categoria celor generoase. Mai precis, este vorba despre 328 L.

Liebherr Cnnel 4713
Combina frigorifica Liebherr Cnel 4713, 328 l, Clasa A++, No Frost, H 201 cm, Argintiu

Culoarea sa este o dovada a modernitatii, fiind vorba de un argintiu placut. Din punct de vedere al atributelor tehnice, combina vine cu cateva surprize placute, printre care se numara si sistemul No Frost.

Despre Liebherr Cnnel 4713

Liebherr Cnnel 4713 – cand ai combina cu sistem No Frost, viata este mai usoara

Citeste si despre Liebherr CNEL 4313

Si este firesc sa fie asa, deoarece sistemul nu ingheata, ci doar raceste alimentele. Astfel, ele beneficiaza de temperaturi perfecte de pastrare, chiar si atunci cand vine vorba de unele mai usor perisabile precum fructele si legumele. La toate acestea se adauga faptul ca aceasta combina are un control asupra umiditatii. Si desi utilizatorii au impresia ca doar temperatura influenteaza starea alimentelor, lucrurile nu stau chiar asa. Si umiditatea are un impact mare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Ca sa nu mai vorbim despre congelatorul fara gheata. Acesta nu mai trebuie dezghetat periodic. El este doar responsabil cu buna racire a alimentelor din interiorul sau si cu distribuirea uniforma a curentilor de aer.

Combina Liebherr Cnnel 4713 inseamna si sistem de tipul Duo Cooling. Acest lucru se traduce prin doua circuite de aer rece separate, astfel incat temperatura din frigider a nu o influenteze pe cea din congelator si sa nu existe transfer de aer intre cele doua parti. Si este mult mai practic asa, deoarece suntem mai tentati sa deschidem frigiderul, fapt care ne poate afecta si congelatorul.

Citeste si despre Liebherr Comfort ICUS 3324

Mergand mai departe, ne amintim ca sistemul de tip No Frost este cel care aduce si economisiri. Astfel, in cazul sau vorbim despre clasa A++, care este specifica modelului Liebherr Cnnel 4713 si care inseamna un consum destul de redus de energie. Acesta se dovedeste considerabil mai redus decat in cazul celor care fac parte din clasa A+. De fapt, toate combinele moderne sunt situate in clasa A++ sau chiar A+++. Si orice economisire conteaza.

Un alt aspect important legat de combina Liebherr Cnnel 4713 este faptul ca aceasta are un panou electric de control. Acesta include afisaj digital si ofera utilizatorilor informatii cu privire la setarile efectuate in interiorul sau. Astfel, modelul se dovedeste ideal pentru fructe, legume, peste, carne, lactate sau mancaruri gatite – cu alte cuvinte, cam tot ce ti-ai putea dori in materie de alimente.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Daca ne raportam la pretul care este perceput pentru modelul de combina frigorifica Liebherr Cnnel 4713, atunci trebuie remarcat faptul ca acesta se incadreaza in tipare. Asadar, este vorba de un produs care corespunde asteptarilor si concureaza cu alte branduri mari din punct de vedere al pretului. Trebuie tinut cont de faptul ca rafturile acestui model sunt realizate din sticla rezistenta si securizata.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply