Whirlpool W5 911E W

Culoarea pe care o are acest aparat este albul, un model pe care il intalnim des. Ca latime, acesta masoara 595 cm. Adancimea pe care o detine este de 655 cm, iar inaltimea este de 2011 cm. Cablul de care dispune aparatul are o lungime de 245 cm. Greutatea acestuia este destul de buna, fiind de 70 Kg. (cea mai buna oferta AICI)

Whirlpool W5 911E W

Despre Whirlpool W5 911E W

Combina frigorifica Whirlpool W5 911E W prezinta un compresor si un sistem de racire static. Anual, consumul de energie al sau este de 306 kWh. Referitor la clasa climatica pe care o are acest aparat trebuie spus ca este de tip SN-ST. Despre tensiunea la alimentare pe care o detine acest exemplar trebuie spus ca este de 220 V – 240 V. Fara curent, acest model include o autonomie de 24 h.

Whirlpool W5 911E W
Combina frigorifica Whirlpool W5 911E W, 372 l, Clasa A+, 6th Sense, H 201 cm, Alb

Cat despre deschiderea usii acestuia trebuie spus ca se realizeaza spre partea dreapta. Cat priveste consumul pe care il are acest model trebuie spus ca este unul redus, avand in vedere faptul ca detine clasa A+. Ca nivel de zgomot trebuie spus faptul ca este destul de silentios intrucat emite un nivel de zgomot de 39 dB.

Despre Whirlpool W5 911E W

Combina frigorifica Whirlpool W5 911E W – informatii utile

Citeste si despre Arctic AK60360+

Ca volum net total al sau trebuie spus faptul ca este o combina incapatoare, volumul sau net fiind de 372 l, astfel ca, putem spune ca este vorba despre un aparat destul de incapator. In plus, mai are si un volum brut total de 373 l. Important de spus despre aceasta combina frigorifica este faptul ca acest model include si un compartiment legume & fructe util pentru a le aseza.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Despre frigiderul pe care il are aceasta combina frigorifica trebuie spus ca are un volum destul de bun, acesta fiind de 261 l. Rafturile pe care le are frigiderul acestui aparat sunt in numar de 5, pe acestea putand aseza diverse alimente. In plus, mai trebuie spus si faptul ca rafturile pe care le are usa sunt in numar de 4. In plus, sistemul de dezghetare pe care il are frigiderul este de tip de tip automat, fiind unul modern.

Combina frigorifica Whirlpool W5 911E W prezinta un congelator cu un volum destul de bun, acesta fiind de 111 l. Cat despre numarul compartimentelor trebuie spus ca sunt in numar de 3. Sistemul de dezghetare pe care il are frigiderul acestei combine este de tip manual, acesta fiind unul modern. Cat priveste capacitatea sa de inghet trebuie spus ca este de 5 kg.

Citeste si despre Samsung RS54N3003SA/EO

Despre functiile pe care le are acesta trebuie spus ca sunt unel destul de bune, acestea fiind Iluminarea LED si racire rapida. In plus, usa deschisa a acestuia prezinta si functia de semnalare audio.

Cat priveste tehnologiile pe care le detine trebuie spus ca sunt unele moderne, acestea fiind 6th Sense, Fresh Box si LessFrost. Despre Less Frost trebuie spus ca ajuta ca gheata sa se formeze doar pe pereti, ceea ce este de mare ajutor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Combina frigorifica Whirlpool W5 911E W este un aparat electrocasnic de calitate, avand un pret bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply