Samsung RS54N3003SA/EO

Un side by side bun se remarca din dotarile sale. Unul dintre acesea este si modelul de Side by side Samsung RS54N3003SA/EO.(oferta de AZI aici)

Samsung RS54N3003SA/EO

Despre Samsung RS54N3003SA/EO

Metal graphite este culoarea pe care o include acest exemplar. 91.2 cm este latimea acestuia. Despre adancime este necesar de spus faptul ca este de 73.4 cm. Referitor la inaltimea sa trebuie spus ca este de 178.9 cm. Produsul are o greutate de 105 kg.

Samsung RS54N3003SA/EO

Side by side Samsung RS54N3003SA/EO, 535l, Clasa A+, Full No Frost, Compresor Digital Invertor, Display, H 178cm, Metal Graphite

Acest side by side este realizat din inox prezentand si un sistem de racire tip No Frost pentru frigider, dar si pentru congelator. Mai precizam si faptul ca are o clasa de eficienta energetica de tipul clasei A+, ceea ce inseamna ca nu consuma mult curent electric, dimpotriva, este un model economic.

Despre Samsung RS54N3003SA/EO

Side by side Samsung RS54N3003SA/EO – cateva informatii importante despre trasaturile sale

Citeste si despre Whirlpool 6th Sense BLF 8121 W AQUA

Side by side Samsung RS54N3003SA/EO are un nivel de zgomot de 43 Db. Volumul net total pe care il prezinta acesta este de 535 l, o capacitate specifica pentru un side by side. Este important de precizat faptul ca acest exemplar include si functia pentru vacanta, aceasta fiind importanta intrucat alimentele nu vor avea de suferit in acest timp.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

De asemenea, mai are si functia de semnalare audio pentru usa deschisa, despre care trebuie spus ca se potriveste pentru a atentia atunci cand usa a ramas deschisa prea mult timp. Tehnologia acestuia este Multi Flow, o tehnologie moderna, cu numeroasa facilitati pentru exemplarul dumneavoastra.

Suportul pentru oua si tava pentru gheata sunt accesoriile importante pe care le are acest exemplar. Side by side Samsung RS54N3003SA/EO are un compresor. Valorea consumului de energie al acestuia este de 444 kWh. In privinta clasei climatice, trebuie spus ca este de mai multe feluri, precum SN – N – ST – T. Racirea alimentelor este asigurata de sistemul de racire de tip No Frost. Agentul de racire este R600a. Tensiunea la alimentare este de 220 – 240 V. Autonomia fara curent este si ea de 8 h.

Citeste si despre Whirlpool BLFV 8001 OX

Side by side Samsung RS54N3003SA/EO are un frigider cu un volum net de 356 l. Acesta este un model cu multe rafturi, acestea fiind in numar de 5. De asemenea, si cele de pe usa sunt 4, unde se pot aseza diverse alimente. Sistemul de dezghetare al frigiderului este unul automat, ceea ce inseamna ca se folosi ceva mai usor.

Acest produs este echipat si cu compartimentul de fructe & legume. Despre acesta trebuie stiut faptul ca este important pentru pastrarea acestora intr-un loc diferit fata de celelalte tipuri de alimente. Rafturile sunt realizate din sticla securizata, aceasta fiind importanta pentru a sustine alimentele. Cat despre congelatorul pe care il are acesta trebuie spus ca este de 179 l ca marime interioara, acesta fiind unul incapator. Compartimentele din interior sunt 4, fiind intalnite destul de des in cazul multor modele. Important de precizat este capacitatea sa de inghet, care este de 10 kg/24 h.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, Side by side Samsung RS54N3003SA/EO este dotat cu multe functii care il face eficient. Clasa de eficienta si volumul sau reprezinta un motiv in plus sa il achizitionati. Pretul sau este potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply