LG GBB62PZHZN

Aveti nevoie un produs care sa raceasca alimentele cat mai bine astfel incat sa va bucurati de prospetimea acestora si dupa un timp indelungat? Combina frigorifica LG GBB62PZHZN este ceea ce va trebuie. (Doar acum la reducere)

LG GBB62PZHZN

Despre LG GBB62PZHZN

Despre latimea acestui model precizat faptul ca este de 59.5 cm, iar adancimea masoara 68.2 cm. Este un model inalt, inaltimea sa fiind de 203 cm. Ca greutate, acesta cantareste 78 Kg. Functia pe care o are acesta este cea de iluminare cu LED, o functei moderna ce permite o vizibilitate mai buna in interiorul aparatului.

LG GBB62PZHZN
Combina frigorifica LG GBB62PZHZN, 384 l, No Frost, Compresor Inverter Linear, Display Extern, Clasa A++, H 203 cm, Argintiu

Combina frigorifica LG GBB62PZHZN are un sistem de racire de tip No Frost care are grija ca alimentele sa fie pastrate cat mai proaspete in conditii sigure. Acesta are in componenta sa un compresor. Referitor la consumul de energie al dispozitivului trebuie spus ca cel zilnic este de 270 kWh.

Despre LG GBB62PZHZN

Combina frigorifica LG GBB62PZHZN – precizari despre dotarile sale

Citeste si despre Liebherr Cnef 3915

Combina frigorifica LG GBB62PZHZN beneficiaza de clasa climatica SN-T. Agentul sau de racire este R600a. Tensiunea la alimentare pe care o include este de 220 – 240 V. Display-ul acestui aparat este de tip LCD, iar usile pe care le are sunt reversibile. Despre clasa A++ pe care o include aparatul trebuie spus ca este cea care va reduce consumul de curent electric, astfel incat sa nu mai dati multi bani pe facturile la curentul electric. Un al plus al acestui dispozitiv este faptul ca este silentios, nivelul sau de zgomot fiind de 36 dB.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Combina frigorifica LG GBB62PZHZN are un spatiu de stocare mare, volumul sau fiind de 384 l. Pastrarea alimentelor se va realiza in locul special amenajat pentru acestea, fiind vorba despre compartimentul pentru fructe si legume. Pentru a pastra oule in siguranta, acest exemplar va pune la dispozitie un suport special pentru oua asezat in interiorul aparatului frigorific.

Aceasta combina frigorifica detine un frigider caui capacitate interioara este de 277 l, un volum destul de bun pentru pastrarea alimentelor. Acesta are in interiorul sau 3 rafturi pentru a fi pastrate alimentele. In plus, detine si 4 rafturi dispuse pe partea interioara a usilor. Un detaliu important de precizat despre rafturi este ca sunt realizate din sticla securizata.

Citeste si despre Daewoo RN-T425RNW

Combina frigorifica LG GBB62PZHZN are un congelator cu un volum de 107 l. Congelatorului ii revin 3 rafturi si o capacitate de racire a alimentelor potrivita, care este de 12 Kg/24 h. Tehnologiile care le regasim la acest model sunt unele moderne, acestea fiind: Wi-Fi, LINEAR Cooling™, DoorCooling+™, Compresor linear inverter, Smart ThinQ™.

LINEAR Cooling™ este acea tehnologie care ajuta la pastrare proaspata a alimentelor o perioada de timp indelungata. Acest model beneficiaza de un sistem de racire care ofera precizie, astfel incat dumneavoastra sa va bucurati de o racire uniforma a alimentelor. Moist Balance Crisper ajuta la mentinerea unui nivel de temperatura care sa fie echilibrat, astfel incat legumele si fructele sa fie pastrate proaspete. Smart ThinQ™ va ajuta sa controlati nivelul de temperatura cu ajutorul telefonului de la distanta. Astfel, va veti bucura de un nivel de temperatura potrivit pentru alimentele dumneavoastra.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Combina frigorifica LG GBB62PZHZN este un produs potrivit bucatariei dumnevoastra, acesta avand multe trasaturi potrivite pentru pastra alimentele cat mai in siguranta .

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply