Daewoo RN-T425RNW

Astazi discutam despre tehnologia Daewoo, un producator care castiga tot mai mult teren pe piata electrocasnicelor, datorita atributelor smart pe care le incorporeaza produselor sale. Si astfel, a rezultat combina frigorifica Daewoo RN-T425RNW, un model interesant, cu un volum pe care il gasim destul de generos. Acesta este de 332 L. Inaltimea combinei este potrivita, ceea ce inseamna ca nu veti avea nevoie de o incapere exagerat de inalta pentru a o pozitiona. Mai precis, vorbim de 189,8 cm. (oferta de AZI aici)

Daewoo RN-T425RNW

Despre Daewoo RN-T425RNW

Ce impresioneaza in cazul acestei combine, este faptul ca ea nu are o carcasa obisnuita, ci una din sticla. Este vorba de sticla rezistenta, care se potriveste in orice bucatarie si care aduce un plus de eleganta in casa utilizatorului. Aceasta se remarca prin culoarea alba, care se dovedeste o nuanta foarte usor de asortat. Combina este atractiva vizual, si reuseste acest lucru, fiind foarte simpla.

Daewoo RN-T425RNW
Combina frigorifica Daewoo RN-T425RNW, 332l, Clasa A+, No Frost, H 189.8 cm, Sticla alba

Dar de ajuns cu dotarile legate de aspect. Discutam in continuare despre ce este capabila aceasta combian si despre ce poate sa ofere utilizatorul, in ceea ce numim o prezentare mai detaliata a modelului Daewoo RN-T425RNW.

Despre Daewoo RN-T425RNW

Combina frigorifica Daewoo RN-T425RNW – o combina din sticla alba, eleganta si eficienta

Citeste si despre Star-Light CFM-203AP

Cand privim aceasta combina, putem spune ca frumusetea si calitatea sunt cele doua atribute care nu doar ca o definesc, dar care merg mana in mana. Astfel, in cazul produsului Daewoo RN-T425RNW vorbim de sistemul No Frost. Acesta reprezinta un atribut inteligent care aduce valoare produsului si care il ajuta sa functioneze conform parametrilor modernitatii. Astfel, combina inseamna un sistem de racire perfecta a alimentelor, dar fara a le ingheta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Sistemul Digital Smart Control este si el prezent si face ca aceasta combina sa ajute la economisirea de energie electrica. Acest lucru o ajuta sa se situeze in clasa A+ si sa aiba un conum optim de energie electrica, chiar daca ea face parte din clasa dispozitivelor care nu sunt niciodata deconectate din priza.

Sistemul No Frost despre care va vorbeam anterior functioneaza pe baza de curenti de aer. Acest lucru inseamna ca fiecare bucatica din aceasta combina Daewoo RN-T425RNW pe care sunt asezate alimente este bine racita. Si nu doar bine racita, ci si ferita de mirosuri neplacute, bacterii sau alte microorgnisme care duc la alterarea rapida a alimentelor.

Citeste si despre Gorenje RB6152BW

Rolul combinei frigorifice Daewoo RN-T425RNW este de a pastra excelent fructele si legumele si de a le ajuta sa-si pastreze prospetimea si proprietatile sanatoase. Daca acestea si-ar pierde valoare nutritiva, data in special de vitamine, nu ar mai avea niciun rost ca ele sa fie consumate. Iar producatorii Daewoo stiu acest lucru.

Displayul produsului Daewoo RN-T425RNW este pe baza de touch, fapt care sustine eleganta acestuia. In plus, acesta este foarte usor de gestionat, fiind pozitionat frontal. Iluminarea din interior este pe baza de Led, ceea ce inseamna o forma eficienta de a ajuta utilizatorul sa gaseasca mai usor produsele pe care el le-a asezat pe rafturile combinei.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Referitor la pret, nu putem spune decat ca acesta se potriveste unui produs inteligent si eficient. Nu este deloc o exagereare din partea producatorului acestei combine.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply