Hansa FK339.6GBF

Astazi vorbim despre combina Hansa FK339.6GBF, un model impresionant din punct de vedere al dotarilor, aspectului si functiilor pe care le aduce. (oferta de AZI aici)

Hansa FK339.6GBF

Despre Hansa FK339.6GBF

Din punct de vedere al volumului, nu putem spune ca aceasta combina este foarte generoasa, dar nici modesta. Mai degraba, am putea spune ca ea vine cu un volum mediu. Acesta este de aproape 300 de L. Mai precis, 293 L. De remarcat este faptul ca acest volum este cel al frigiderului si al congelatorului cumulate.

Hansa FK339.6GBF
Combina frigorifica Hansa FK339.6GBF, 293 l, Clasa A+, H 185 cm, Negru

In schimb, din punct de vedere al designului, modelul de combina Hansa FK339.6GBF nu este deloc banal. Numai cand ne gandim la carcasa sa de culoare neagra, ne putem da seama de acest lucru. In cazul acestei combine vorbim cu siguranta de eleganta, de un stil aparte, de un produs care se asorteaza cu restul decorului din orice incapere, dar care, in acelasi timp, iese usor in evidenta. Astfel, aceasta poate fi usor observata de orice persoana care stie sa aprecieze esteticul unei combine eficiente si bune.

Despre Hansa FK339.6GBF

Combina frigorifica Hansa FK339.6GBF – eleganta si in dotari

Citeste si despre Bosch KGN39IJ3A

Eficienta sistemului No Frost pe care Hansa FK339.6GBF il are in dotare se cunoaste in congelator si frigider. Astfel, acesta garanteaza o racire eprfecta a alimentelor, incepand cu cele mai pretentioase cum este pestele si pana la rezervele de carne pe care si le face utilizatorul.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Dincolo de asta, Hansa inseamna un consum energetic optimizat. Vorbim in cauzl combinei Hansa FK339.6GBF de clasa A+. Este o combina destul de economica, dar care nu isi limiteaza performantele. Practic, am putea spune ca racirea este invers proportionala cu consumul lunar de energie. Iar acest lucru il veti observa de la primele facturi.

Rafturile din interiorul combinei sunt securizate. Acestea pot sustine pana la 100 de kg de alimente, simultan. Asa ca nu trebuie sa va faceti griji ca acestea se vor deteriora. Dezghetarea frogiderului, un lucru esential, se realizeaza usor, fapt care scuteste utilizatorul de efort si timp. Dincolo de asta, in cazul acestui model de combina smart vorbim si de rafturi spatioase. De exemplu, numai pe usa intalnim 5 dintre ele. Iar in ceea ce priveste restul de compartimente, ele pot fi extinse la maximum. Utilizatorul se poate bucura de diversitate de alimente, deoarece nu exista problema depozitarii lor.

Citeste si despre Arctic O20+

Mai mult decat atat, daca tot suntem la capitolul optimizare de spatiu, trebuie sa precizam faptul ca exista un mod foarte convenabilde depozitare al oualor. Mai precis, combina vine cu o tava rezistenta pe care acestea pot fi asezate.

In cazul modelului Hansa FK339.6GBF vorbim si de o functie antibacteriana. Aceasta este inclusa printre dotari si nu permite utilizatorilor sa intampine probleme in ceea ce priveste bacteriile si microorganismele. Suprafata antibacteriana este situata pe peretii interiori ai combinei si nu permite dezvoltarea vreunui miros neplacut. Astfel, produsele nu doar ca nu se usuca, dar nu isi schimba nici gusutul, chiar daca ele se afla de ceva timp in interiorul frigiderului respectiv.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Usile sunt reversibile, asa cum trebuie sa fie in cazul oricarei combine moderne care permite utilizatorului sau sa se bucure de spatiu. Pretul este si el potrivit dotarilor, asa ca utilizatorul nu trebuie sa fie sub nicio forma dezamagit de faptul ca a ales modelul Hansa FK339.6GBF.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply