Whirlpool BSNF8121 W

Acasa este locul in care ne refugiem cu placare, ori de cate ori vrem sa ne relaxam, sa ne odihnim, sa petrecm timp de calitate cu cei dragi. Totodata, acasa este locul in care avem tot ce ne trebuie, ce ne satisface nevoile zilnice. Pornind de la acest principiu, producatorul de renume Whirlpool a creat modelul de combina frigorifica Whirpool BSNF8121 W, genul de produs inteligent si eficient, ideal pentru a pastra in cele mai bune conditii alimentele de acasa. (oferta de AZI aici)

Whirlpool BSNF8121 W

Despre Whirlpool BSNF8121 W

Aceasta combina frigorifica Whirlpool BSNF8121 W vine cu dotari supersmart, care se remarca usor, de indata ce incepe sa fie folosita. Insa, combina nu inseamna doar atribute bune, ci un design interesant. Acesta are culoarea alb, o nuanta simpla, dar atragatoare. Ea este preferata celor care prefera un design clasic si care considera ca unei combine ii sta cel mai bine imbracata in alb. Totodata, ea se adreseaza celor care aplica principiul: less is more.

Whirlpool BSNF8121 W
Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8121 W, 315 l, Clasa A+, 6th Sense, Supreme NoFrost, H 188.5 cm, Alb

Inaltimea este de 188,5 cm, ceea ce o face o combina suficient de inalta, dar in acelasi timp nu foarte greu de manevrat. Volumul este bun si este de 315 L.

Despre Whirlpool BSNF8121 W

Combina frigorifica Whirlpool BSNF8121 W – combina ta de acasa

Citeste si despre Heinner HF-250A+

Daca vorbim de dotarile acestei combine, trebuie sa vorbim mai intai de faptul ca ea vine cu functia Al Saselea Simt. Aceasta se ocupa de monitorizarea atmosferei din interiorul produsului frigorific, cu scopul de a o stabiliza, in cazul in care aceasta creste nejustificat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Astfel, in cazul in care temeperatura creste, alimentele sa altereaza. Sunt unele dintre ele precum fructe sau legumele care necesita o temperatura pozitiva, dar nu foarte mare. Desigur, depinde foarte mult de natura acesta. Unele dintre ele pot rezista foarte bine la temperaturi mari. Insa, cele adaugate in ineriorul unei combine au nevoie de temperaturi potrivite. Si cel mai important este ca modelul Whirlpool BSNF8121 W poate obtine acest lucru fara probleme.

Dincolo de asta, Whirlpool BSNF8121 W inseamna si binecunoscutul sistem Supreme No Frost. Acesta permite economisiri, in materie de energue, dar si o pastrare a alimentelor reci, dar fara a le ingheta.

Citeste si despre Heinner HSBS-520NFX+

Astfel, utilizatorul este scutit de efortul de a dezgheta alimente de orice fel, in timp ce problem precum clee cu bacteriile sau microbii sunt tinute 100% sub control Si daca nu exista bacterii care sa se depuna pe alimente, nu exista nici mirosuri neplacute care sa-l deranjeze pe utilizator atunci cand deschide usa congelatorului sau a frigiderului.

Iar daca se intampla ca unele alimente sa se strice in interior, mirosul lor nu se imprastie. In plus, prin folosirea acestei combine intelegem si ca alimentele isi pastreaza prospetimea, fara a si uscate. Daca sistemul ar fi fost un simplu No Frost, am fi avut aceasta problema. In schimb, el este de tipul Supreme.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Consumul anual al acestui model Whirlpool BSNF8121 W ajunge la 305 kwh, ceea ce face ca Whirlpool sa fie foarte economica. Ea face parte din clasa A+. Clasa climatica este de tipul SN-T, iar consumul nu este influentat in mod negativ nici atunci cand este activata functia de Super Racire a combinei. Pretul este si el potrivit si bine stabilit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply