Bosch KGE39VI4A

O combina frigorifica este locul perfect pentru a depozita orice tip de alimente care au nevoie de o temperatura joasa pentru a-si pastra proprietatile. Iar cand zicem proprietatile ne referim la absolut tot: gust, aroma, miros.Totodata, o combina buna este cea care previne aparitia bacteriilor sau a microbilor care ar putea alera alimentele. Potrivit descrierii anterioare, o combina buna este: Bosch KGE39VI4A. Si iata cum reuseste ea sa cucereasca utilizatorii prin ceea ce ofera. (oferta de AZI aici)

Bosch KGE39VI4A

Despre Bosch KGE39VI4A

Modelul Bosch KGE39VI4A insa o cpaciate pe care nu avem cum sa nu o consideram generoasa. Aceasta este de 337 L. Inaltimea sa este de 201 cm, in timp ce culoarea pentru care producatorii au optat este un gri inox. Nuanta este moderna si se asorteaza perfect cu ceea ce ofera cu generozitate aceasta combina smart.

Bosch KGE39VI4A
Combina frigorifica Bosch KGE39VI4A , 337 L, Low Frost, Clasa A+++, H 201 cm, Inox

Dincolo de asta, combina inseamna deosebite economisir in materie de energie electrica. Acest lucru o situeaza in cea mai buna clasa de eficienta energetica, respectiv A+++. Iar consumul sau redus se va cunoaste deintdata ce va fi conectata la priza.

Despre Bosch KGE39VI4A

Combina frigorifica Bosch KGE39VI4A – superinovatie de producatorul Bosch

Citeste si despre Beko CN158230X

Inainte de a prezenta alte atribute ale combinei, trebuie sa mai adaugam ceva referitor la design. Producatorul Bosch a gandit foarte bine modelul Bosch KGE39VI4A, dotandu-l cu sistem smart anti-amprenta. Astfel, mainile nu vor lasa urme pe suprafata gri inox a acestui model. Si stim foarte bine ca aceasta veste este excelenta mai ales pentru familiile cu copii. Urmele sunt mult mai greu vizibile, chiar daca aceasta culoare este pretentioasa.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

In ceea ce priveste capacitatea de congelare sau racire, trebuie sa precizam faptul ca in cazul modelului Bosch KGE39VI4A actioneaza sistemul No Frost. Astfel, acesta se ocupa de racirea alimentelor, dar fara a le ingheta. La capitolul sertare, combina sta excelent. De exemplu, exista un sertar de tipul Big Box in care ar incapea si un rot de nunta cu 2 etaje. Asa ca nu conteaza ca este vorba de o petrecere sau de o zi oarecare, Bosch stie sa aiba grija de alimente si sa nu permita alterarea lor.

Atributul FreshSense spune prezent printre dotarile acestei combine Bosch KGE39VI4A. El vine cu un climat perfect pentru depozitarea alimentelor precum fructele, legumele, lactatele sau carnea. Si totul fara batai de cap. Dincolo de asta, senzorii FreshScent se ocupa de monitorizarea temperaturii ambientale din frigider,m astfel incat aceasta sa nu scada in mod nejustificat, iar alimentele sa nu se altereze.

Citeste si despre Arctic AD54240S+

Iluminarea in interior este pe baza de Led-uri, asa cum se realizeaza in cazul oricarei combine moderne si eficiente. Dintre dotari nu lipseste nici atributul Low Frost, ideal pentru a utlizatorii grabiti, care nu vor sa piarda timp pretios dezghetand combina. Dincolo de asta, prin acest atribut, consumul de energie devine constant.

Si apropo de rapiditate. Nu trebuie uitata nici functia SuperCooling, o functie de racire care actioneaza doar printr-o simpla apasare de buton. Aceasta reduce temperatura pana aproape de 0 zero grade pentru a crea climatul necesar racirii alimentelor mai sensibile.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Din punct de vedere al costurilor, combina Bosch KGE39VI4A, asa cum am aratat deja, nu consuma mult. Insa, la inceput, ea percepe utilzatorilor, un pret de cumparare mai piperat decat in cazul altor modele.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply