Bosch KGE49VI4A

Aveti nevoie de o combina frigorifica buna in bucataria dumneavoastra? Noi va facem o recomandare care sa va bucure, acesta fiind: combina frigorifica Bosch KGE49VI4A.(oferta de AZI aici)

Bosch KGE49VI4A

Despre Bosch KGE49VI4A

Design-ul este unul destul de practic, usile deschizandu-se spre partea dreapta, insa, acestea pot fi mutate avand in vedere faptul ca sunt reversibile. Acesta include si inox, un material care ofera numai avantaje in timp. Latimea acestei combine este de 70 cm. Adancimea sa este de 65 cm, fiind destul de buna. Inaltimea pe care o are aceasta este de 201 cm, fiind un produs destul de inalt.

Bosch KGE49VI4A
Combina frigorifica Bosch KGE49VI4A , 412 L, Low Frost , VitaFresh , Clasa A+++, H 201 cm, Inox

Acest exemplar prezinta un compresor despre care trebuie spus ca este cel de care depinde functionarea acestei combine frigorifice. Anual, aceasta combina frigorifica are un consum de energie de 190 kWh.

Despre Bosch KGE49VI4A

Combina frigorifica Bosch KGE49VI4A – un model incapator si eficient

Citeste si despre LG GBB60MCPFS

Combina frigorifica Bosch KGE49VI4A face parte din clasa climatica de tip SN – T. Fara alimentarea la curent elctric, aceasta combina frigorifica are o autonomie de 44 h, aceasta fiind o autonomie destul de mare. Incastrarea este tip standard.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Combina frigorifica Bosch KGE49VI4A este un produs economic avand in vedere faptul ca dispune de clasa de eficienta energetica A+++ – una dintre cele mai eficiente clase. Nu este un model prea zgmotos, nivelul de zgomot pe care il atinge acesta fiind de 38 Db.

In ceea ce priveste volumul net total pe care il are acest model de combina frigorifica trebuie spus ca este de 412 l, aceasta fiind destul de incapatoare. Mai mult, trebuie spus ca are si compartimente speciale pentru legume & fructe, dar si pentru carne & pasare. Acest lucru constituie un avantaj intrucat produsele vor sta separat si nu se vor amesteca mirosurile.

Citeste si despre Siemens KG39VVL31

Frigiderul pe care il are aceasta combina frigorifica este unul destul de incapator, avand in vedere faptul ca are un volum net de 302 l. Tot despre frigiderul acestui model de combina frigorifica Bosch KGE49VI4A mai trebuie spus si faptul ca are 5 rafturi. Aceste rafturi sunt bune pentru a organiza alimentele cat mai eficient. Rafturile de pe usile frigiderului sunt si ele in numar de 4, unde veti putea aseza alimentele. Sistemul de dezghetare al acestui exemplar este unul destul de bun, fiind automat. Rafturile acestuia sunt realizate din sticla securizata.

Congelatorul detine si el un volum de 111 l. Acest lucru inseamna ca este unul de incapator, ceea ce este un mare plus. Cat priveste compartimentele acestuia, trebuie spus ca sunt in numar de 3. Mai mult, capacitatea de inghet a acestuia este una destul de buna, fiind de 15 kg. Sistemul Low Frost este fucntia de siguranta a acestui model. Combina frigorifica Bosch KGE49VI4A include si senzori FreshSense. Acestia sunt cei care vor ajuta la pastrarea alimentelor cat mai bine. SuperCooling este acea functie pe care o puteti activa atunci cand asezati in frigider alimente. Aceasta le va raci cat ai clipi. Pentru alimentele congelate puteti folosi compartimentul BigBox, sigur va fi util. LowFrost va reduce formarea portiunilor de gheata, ceea ce este un plus. VitaFresh pastreaza si ea alimentele cat mai proaspete.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, combina frigorifica Bosch KGE49VI4A este o combina frigorifica cu multe functii moderne, dupa cum ati observat. Tocmai de aceea, are si un pret ceva mai crescut.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply