Daewoo RN-308RDQB

Prospetimea alimentelor este importanta pentru alimentatia dumneavoastra. Tocmai de aceea, achizitia unei combine frigorifice este importanta pentru a pastra alimentele asa cum trebuie. Un model care garanteaza pastrarea alimentelor cat mai bine este combina frigorifica Daewoo RN-308RDQB.(oferta de AZI aici)

Daewoo RN-308RDQB

Despre Daewoo RN-308RDQB

Latimea de care dispune acest model masoara 59.5 cm. Mai are si o adancime de 65 cm. Este un exemplar cu o intaltime de 187 cm. Despre greutatea pe care o are, trebuie spus ca este de 67 kg.

Daewoo RN-308RDQB
Combina frigorifica Daewoo RN-308RDQB, 305 l, Clasa A+, No Frost, Dispenser apa, H 187, Negru

O combina frigorifica buna este importanta pentru a pastra alimentele cat mai proaspete si in conditii cat mai bune. O culoare ceva mai speciala a acestei combine frigorifice este negrul. Aceasta este o culoare care se va incadra imediat in decorul din bucataria dumneavoastra.

Despre Daewoo RN-308RDQB

Combina frigorifica Daewoo RN-308RDQB – ce aspecte trebuie sa stii despre acest model

Citeste si despre Star-Light CNFV-318SA

Aceasta combina frigorifica are un sistem de racire modern, acesta fiind No Frost. Acest va pastra alimentele fara sa se formeaza gheata, ceea ce reprezinta un mare plus. Agentul de racire pe care il are aceasta combina frigorifca este R600a. Mai trebuie spus si faptul ca dispune de usi reversibile, iar acest lucru conteaza intrucat pot fi mutate dintr-un loc in altul. Despre sistemul de racire No Frost trebuie spus ca este prezent atat pentru frigider, cat si pentru congelator.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Combina frigorifica Daewoo RN-308RDQB prezinta o clasa de eficienta energetica cu un consum optim de energie, aceasta fiind A+. Despre nivelul de zgomot pe care il emite acest produs trebuie spus ca este de 45 Db. Despre volumul net total al acestui model trebuie spus ca este unul destul de mare, acesta fiind de 305 l. In schimb, volumul total brut este de 337 l. Acesta include si compartimentele speciale pentru fructe si legume, acestea fiind pastrate proaspete, ca atunci cand le-ati cumparat.

Combina frigorifica Daewoo RN-308RDQB are un frigider al carui volum este de 221 l, fiind destul de mare. Detine 4 rafturi unde sa puteti aseza alimentele indiferent de marimea acestora. Mai trebuie precizat si faptul ca usa frigiderului incorporeaza 3 rafturi utile unde veti putea aseza alimentele de care aveti nevoie atunci cand pregatiti felurile de mancare. Frigiderul se dezgheata automat, iar rafturile din interior sunt realizate din sticla.

Citeste si despre Whirlpool BSNF 9151 OX

Volumul net de care dispune congelatorul acestei combine frigorifice este de 84 l, fiind un volum destul de bun. Are si 3 compartimente, despre care trebuie spus ca sunt necesare asezarii alimentelor pentru a fi pastrate cum trebuie. Dezghetarea sa se produce automat. Combina frigorifica Daewoo RN-308RDQB are un dozator pentru apa, precum si sistemul Multi Airflow. Despre tehnologiile pe care le are trebuie spus ca sunt unele performante, acestea fiind Cycle Balancing si Multi Air Flow.

Combina frigorifica Daewoo RN-308RDQB include si functia Crystal LED Lighting. Aceasta face referire la modalitatea de iluminare a aparatului, care este una destul de moderna. Astfel, vorbim despre o iluminare care nu afecteaza racirea alimentelor, fiind si puternica, in acelasi timp. Farmer’s Case este denumirea data compartimentului care pastreaza fructele si legumele. O buna circulatie a aerului permite ca fructele si legumele sa fie pastrate mai bine.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, combina frigorifica Daewoo RN-308RDQB este un aparat de racire a alimentelor care merita sa aiba un loc in bucataria dumneavoastra. De asemenea, si pretul este unul pe masura.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply