Whirlpool BSNF 9151 OX

Modalitatile de pastrare a alimentelor pot fi vazute in doua directii si poate fi vorba despre orientarea catre varianta traditionala sau poate fi vorba despre alegerea metodelor sau variantelor moderne si care cu siguranta au in prim plan unele frigorifice precum Whirlpool BSNF 9151 OX.(ACUM la reducere)

Whirlpool BSNF 9151 OX

Despre Whirlpool BSNF 9151 OX

O combina frigorifica Whirlpool BSNF 9151 OX poate aduce pentru voi sau pentru locuinta voastra tot ceea ce aveti nevoie insa mai putem vorbi si despre faptul ca acest model poate oferii beneficii pentru spatiul de la munca unde va strangeti in pauza de masa,

Whirlpool BSNF 9151 OX

Combina frigorifica Whirlpool BSNF 9151 OX, 346 l, Clasa A+, Full No Frost, Inox

De si pentru multi ceea ce conteaza este costul pe care il poate avea un astfel de model nu trebuie sa eliminam partea de beneficii sau caracteristici ce pot fi obtinute in schimbul unui anumit pret.

Despre Whirlpool BSNF 9151 OX

Pentru Whirlpool BSNF 9151 OX

Citeste si despre Electrolux EN3453MOX

Numarul celor care aleg varianta moderna de pastrare a alimentelor este destul de mare cu siguranta insa cei care vor opta pentru Whirlpool BSNF 9151 OX pot sa se bucure de mai mult decat o temperatura scazuta pentru pastrarea alimentelor. Avem in primul rand posibilitatea de a avea mai mult spatiu comparativ poate cu frigiderul cu doua usi pe care l-ati folosit pana acum.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Capacitatea de stocare este unul dintre atuurile pe care le detine o combina frigorifica iar pentru acest model aveti un volum net total de 346l. Impartirea volumului net se face alocand frigiderului un volum net de 252l iar congelatorului cu care este prevazuta combina un volum net de 94l.

Utilizarea volumului tine cu siguranta de caracteristicile interioare pe care le are fiecare compartiment si pentru congelator aveti 3 comaprtimente ce pot fi utilizate dar si o capacitate de congelare de 4 kg in 24h. In cadrul frigiderului ceea ce veti putea utiliza este unul dintre cele 5 rafturi sau poate a unuia dintre cele 5 suporturi de pe usa insa aveti si un compartiment generos pentru fructe si legume.

Citeste si despre Gorenje FH331Wl

In cazul ambelor compartimente Whirlpool BSNF 9151 OX va ofera cate un sistem de dezghetare automata ceea ce inseamna o intretinere mult mai usoara. Aceasta posibilitate are legatura si cu ceea ce inseamna tehnologia Full No Frost cu care este prevazuta si care mai ofera si functii precum cea de super racire sau avertizarea acustica pentru cand temperatura atinge un nivel cam ridicat.

Intreaga functionare a combinei se poate lega si de tehnologia Fresh Control cu care este prevazuta insa pentru siguranta alimentelor si produselor din interior aveti si un sistem antibacterian pe care va puteti baza. Tot de intreaga utilizare si ufnctionare mai avem si partea de consum de resurse si asta pentru ca este o combina frigorifica pozitionata in clasa A+ dar asta si pentru ca are o autonomie de pana la 22 h fara curent.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Nu mai trebuie decat sa ii gasiti locul potrivit iar asta pentru ca poate fi un model putin mai impunator intrucat masoara 201.1 cm inaltime, 66.3 cm in adancime si 59.5 cm in latime. Spre deosebire de alte modele Whirlpool BSNF 9151 OX aduce beneficii si aici iar asta pentru ca sistemul de usi este unul reversibil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply