Gorenje FH331Wl

Daca sunteti unul dintre utilizatorii, care au nevoie de o lada frigorifica cu o capacitate mare pentru locuinta lor, intrucat aprovionati ceva mai rar, este indicat sa cautati un astfel de model. Gama Gorenje dispune de modele destul de spatioase, astfel incat sa fie conform necesitatilor pe care le aveti. De asemenea, un model cu o capacitate de aproximativ 300 l, este o achizitie care merita, fiind indicat pentru gospodariile unde se umpara mai rar alimente. O astfel de capacitate o are si lada frigorifica Gorenje FH331Wl. (vezi disponibilitatea)

Gorenje FH331Wl

Despre Gorenje FH331Wl

O lada frigorifica este utila atat pe timpul verii, intrucat veti putea pastra la rece bauturile, dar si carnea, care este destul de predispusa sa se strice. De asemenea, pentru o lada frigorifica se gaseste destul de usor un loc in gospodari, fata de frigider, acesta fiind unul dintre beneficiile pe care le are.

Gorenje FH331Wl
Lada frigorifica Gorenje FH331W, 307 l, A+, Alb

Este un model de culoare alba, fapt ce ii confera eleganta. Latimea acesteia este de 110 cm. Cu o inaltime de 85 cm, acest model este usor de asezat. Adancimea masoara si ea 70 cm.

Despre Gorenje FH331Wl

Cum sta lada frigorifica Gorenje FH331Wl partea tehnica?

Citeste si despre Zanussi ZRG16605WA

Acest model de lada frigorifica are un congelator care se dezgheata manual. In ceea ce priveste capacitatea sa de inghet , trebuie specificat ca este e 19 kg.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta lada frigorifica!

Pentru o familie care aprovizioneaza locuinta cu alimente ceva mai rar, acest model este exact ceea ce va trebuie, intrucat volumul sau net total este de 307 l. De asemenea, aceasta este indicata pentru familiile cu mai multi membrii. Cat despre greutate, este necesar de mentionat faptul ca este de 47.5 Kg.

Lada frigorifica Gorenje FH331Wl nu are un nivel de zgomot prea mare, acesta fiind de 42 dB. Agentul sau de racire este des intalnit, fiind R600a, avand si un compresor. De mare importanta sunt functiile: semnal avertizare temperatura ridicata, dar si cea de racire rapida. Atunci cand temperatura din interior nu va fi una tocmai potrivita, aceasta va va anunta imedita, astfel incar sa poata sa isi revina la cea initiala. Mai mult, are si functie de racire rapida, pentru alimentele pe care vreti sa le congeleze cat mai rapid.

Citeste si despre Beko HS210520

Mai mult decat atat, lada frigorifica Gorenje FH331Wl se incadreaza in clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna ca veti putea economisi curent electric fara nicio grija. Consumul anual de energie al acestui model este de 276 kWh, fiind destul de bun.

Acest model are si o autonomie fara curent de 35 h, aceasta fiind destul de mare, ceea ce inseamna ca va avea grija de alimente si in cazul in care va aveti confrunta cu o pana de curent.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, lada frigorifica Gorenje FH331Wl protejeaza alimentele, avand un sistem de avertizare in cazul in care temperaturile din interiorul sau nu sunt tocmai cele care trebuie. Are functii moderne, precum si o capacitate mare. Un aspect important este si pretul sau, iar cel pe care il are acest produs nu este unul crescut. Pastrati alimentele in siguranta cu aceasta lada frigorifica si bucurati-va de veri racoroase.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply