Heinner HCF-380NHA+

Daca sunteti interesati de achizitionarea unei lazi care sa isi faca treaba bine, cu siguranta va recomandam sa mizati pe atributele modelului Heinner HCF-380NHA+. Acest produs se dovedeste rezistent si este capabil sa treaca o multime de teste la care este supus. (vezi disponibilitatea)

Heinner HCF-380NHA+

Despre Heinner HCF-380NHA+

Lada vine cu dimensiuni bune de 130 x 85 x 70,5 cm, avand o greutate pe care o putem numi potrivita. Aceasta este de 47 kg. Nivelul de zgomot nu este foarte mare, dar nici mic. Acesta ajunge la 50 db.

Heinner HCF-380NHA+

Lada frigorifica Heinner HCF-380NHA+, 380 l, Clasa A+, H 85, Alb

Clasa climatica a produsului este de tipul SN-T, in timp ce agentul de racire face parte din gama R600a. Functiile produsului includ multe atribute bune, printre care si un termostat usor ajustabil.

Despre Heinner HCF-380NHA+

Lada frigorifica Heinner HCF-380NHA+ – mod inteligent de pastrare a alimentelor de la Heinner

Citeste si despre Liebherr Confort CTN 5215

Pentru alimente pastrate in cele mai bune conditii, este nevoie cu siguranta de o lada care sa isi faca treaba bine. Si ce produs este mai potrivit, daca nu modelul Heinner HCF-380NHA+? Lada se dovedeste cu atat mai avantajoasa atunci cand frigiderul este neincapator. De exemplu, in preajma sarbartorilor de Craciun sau Paste, cand se obisnuieste sa fie consumata carne de porc sau de oaie/ miel, se intampla ca dispozitive pentru racit sa nu ofere spatiu suficient. Insa, daca apelati la ajutorul unei lazi frigorifice, aceasta problema este ca si rezolvata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta lada frigorifica!

Lada frigorifica Heinner HCF-380NHA+ vine cu un consum optim de energie, deoarece ea face parte din clasa de eficienta energetica A+. Acest lucru se cunoaste imediat, in comparatie cu produsele care facparte din clasele inferioare.

Capacitatea de congelare a produsului este de 380 L, ceea ce inseamna ca ea ajuta la depoozitarea unei gama generoase de produse dintr-o gospodarie obisnuita. Ba mai mult, permite utilizatorului sau sa se bucure de produse a caror prospetime este pastrata cu rigurozitate.

Citeste si despre Gorenje RF4161AW

Produsul este foarte usor de folosit, datorita unui control electronic. Mai precis, este vorba de un panou cu o interfata foarte simpla, astfel incat sa nu puna probleme niciunui utilizator. Insa acesta nu este singurul atu al produsului. Lada asigura o congelare rapida, pentru alimentele proaspete. Astfel, daca veniti de la piata incarcati cu legume si fructe pe care intentionati sa le transformati in provizii pentru iarna, puteti face acest lucru cat ai bate din palme. Si totul gratie functiei de congelare rapida, intr-un interval foarte scurt.

Aparatul prezentat este dotat cu o rezistenta la frig incredibila, fapt care se datoreaza unei tehnologii aparte. Astfel, lada face fata cu brio, chiar daca este vorba de temperaturi scazute, ce ajung pana la -15 grade Celsius. Ba mai mult, daca locuiti la casa, puteti lasa lada afara din casa, deoarece ea nu va ingheta pe timpul iernii.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Rezistenta la frig nu este singurul atribut al produsului, ci ea este urmata de rezistenta la apa a display-ului si la variatiile de tensiune care pot aparea, in cazul intregului produs. Astfel, putem numai de atribute bune, in cazul acestui produs. Pretul este usor mai mare, insa, comparativ cu alte lazi, modelul Heinner promite si face mult mai multe. Asa ca investitia este pana la urma justificata.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply