Gorenje RF4161AW

Bucurandu-se de aprecierile a mii de clienti din numeroase tari, inclusiv din Romania, firma Gorenje realizeaza intre altele si frigidere de inalta calitate. Daca va numarati printre cei care au nevoie in viitorul apropiat de un nou frigider, va puteti indrepta atentia catre modelul Gorenje RF4161AW, despre care va veti face o parere foarte buna dupa ce ii veti citi caracteristicile tehnice. (vezi disponibilitatea)

Gorenje RF4161AW

Despre Gorenje RF4161AW

Compania slovena Gorenje si-a inceput activitatea in anul 1950, ocupandu-se initial cu producerea de utilaje agricole. In Romania, aceasta companie detine aproximativ 6% din piata de electrocasnice, in magazine regasindu-se peste 300 de modele. Unul dintre acestea este si Gorenje RF4161AW- un aparat frigorific eficient, bine compartimentat si realizat din materiale de inalta calitate, pentru a-i conferi durabilitate si pentru a-i asigura o functionare ireprosabila.

Gorenje RF4161AW

Frigider Gorenje RF4161AW, 262 l, Clasa A+, H 162 cm, Alb

Cu un volum net total de 262 de litri, acest frigider este potrivit pentru un cuplu sau pentru cei care isi doresc un aparat frigorific de dimensiuni medii, pentru a nu ocupa prea mult spatiu, dar totodata incapator. De asemenea, daca locuinta dumneavoastra nu este foarte mare si spatiul nu va permite sa va cumparati un frigider foarte mare, modelul Gorenje RF4161AW este perfect. Intr-un singur aparat frigorific, aveti atat frigider, cat si congelator.

Despre Gorenje RF4161AW

Alegeti calitatea slovena

Citeste si despre Arctic AD60290+

Frigiderul Gorenje RF4161AW este dotat cu un compresor si are o autonomie de 16 ore, in cazul in care se intrerupe energia electrica. De acum inainte, nu va trebui sa va mai faceti griji atunci cand este o pana de curent, ca mancarea din frigider se va altera rapid. Trebuie sa mai stiti ca are un consum foarte bun, tocmai de aceea veti gasi inscriptia A+.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Modelul Gorenje RF4161AW este dotat cu un compartiment special in care puteti pastra fructele, legumele si verdeturile si unul pentru depozitarea produselor lactate in conditii optime. Totodata, pe usa acestuia veti gasi suportul pentru oua.

Desi nu are un volum foarte mare, frigiderul este compartimentat excelent, avand la dispozitie 5 rafturi din sticla si 3 suporturi pe usa, pentru depozitarea sticlelor, borcanelor etc. Un avantaj il constituie posibilitatea de a muta si reaseza rafturile in functie de necesitati.

Citeste si despre Heinner HF-H212A+

Congelatorul este amplasat in partea superioara, are un volum net de 48 de litri si un singur compartiment. Capacitatea de inghet este de 2,5 kg in 24 de ore. Dezghetarea se face automat. Fata de alte modele, volumul pare mic, insa, raportat la dimensiunile acestui aparat frigorific, este unul proportional.

Acest aparat frigorific beneficiaza de iluminare interioara laterala si pentru o mai buna manevrabilitate dispune de picioruse reglabile si de usi reversibile, astfel ca, nu trebuie sa va mai faceti griji in legatura cu locul in care urmeaza sa il amplasati sau cu viitoarele schimbari la mobilier.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Aparatul frigorific Gorenje RF4161AW este unul care, in mod cert, merita investitia. Va veti bucura de-a lungul timpului de un spatiu bine proportionat, veti avea un nivel redus al zgomotului, de numai 42 de decibeli si de un consum scazut de energie de 0,66kw/h. Pretul la care il gasiti pe piata este unul echitabil, in raport cu calitatea si dotarile de care beneficiaza.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply