Liebherr CBNef 4815

O combina frigorifica moderna pentru o familie moderna, care va va placea cu siguranta este Combina frigorifica Liebherr CBNef 4815. (Doar acum la reducere)

Liebherr CBNef 4815

Despre Liebherr CBNef 4815

Acest dispozitiv dispune de o latime de 60 cm si de o adancime de 66.5 cm. Inaltimea sa este de 201 cm. Exemplarul este dotat cu manere robuste, care vor face ca acest exemplar sa fie usor de depozitat dintr-un loc in altul.

Liebherr CBNef 4815
Combina frigorifica Liebherr CBNef 4815, 343 l, Clasa A+++, Touch control, No Frost, H 201 cm, Inox

Culoarea acestui produs este inoxul. Frigiderul pe care il detine acest exemplar are un volum net de 242 l, ceea ce inseamna ca acesta va fi un model incapator din acest punct de vedere. Specificam faptul ca rafturile sale sunt in numar de 3, iar sistemul de dezghetare este automat.

Despre Liebherr CBNef 4815

Combina frigorifica Liebherr CBNef 4815 – despre performantele sale

Citeste si despre Studio Casa MB 645 A+

Combina frigorifica Liebherr CBNef 4815 dispune de un sistem de racire de tip No Frost. Ce inseamna acest lucru? Acest lucru se refera la faptul ca racirea alimentelor se va realiza cu ajutorul unui aer rece si nu prin formarea ghetii. Anual, acest aparat va consuma 186 kWh. Clasa climatica este de tip SN-T. Suprafat acestui exemplar este realizata din inox, acest lucru fiind un aspect important intrucat va veti bucura de un model de calitate.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Usa acestui exemplar se deschide spre partea dreapta, iar sistemul de racire al frigiderului si al congelatorului este de tip No Frost. In plus, acest exemplar incorporeaza o clasa de eficienta energetica performanta, clasa fiind A+++. Rezultatele vor fi un consum scazut, care se va vedea cu siguranta.

Putem spune ca acest model de combina frigorifica Liebherr CBNef 4815 are un zgomot redus, nivelul sau fiind de 38 dB. Volumul net total al sau este de 343 l, un model generos din punct de vedere al spatiului interior. Rafturile acestui model sunt realizate din sticla. Despre congelator trebuie spus ca are un spatiu de depozitare de 101 l. Cele 3 compartimente ale sale sunt potrivite pentru a pastra o capacitate de 16 kg/24 h pentru inghetat.

Citeste si despre Arctic ANK275+

Combina frigorifica Liebherr CBNef 4815 are functiile: de iluminare, BioFresh-Plus si No Frost. Acest exemplar include si tehnologia DuoCooling datorita careia racirea compartimentelor frigider si congelator se va realiza separat fara sa existe transfer de aer sau de mirosuri intre cele doua. De asemenea, tehnologia BioFresh va avea grija ca fructele si legumele sa fie pastrate proaspete cat mai mult timp.

PowerCooling este o tehnologie moderna pe care o are acest model despre care trebuie spus ca va asigura pastrarea alimentelor in conditii cat mai bune si va mentine o temperatura constanta in interiorul aparatului. Interior GlassLine se refera la faptul ca suprafata interioara poate fi adaptata nevoilor fiecaruia. VarioSpace reprezinta sertarele care pot fi indepartate cat mai usor pentru a crea mai mult spatiu in interior astfel incat sa puteti aseza alimentele. Mai mult, acest model este dotat si cu iluminare tip LED, aceasta fiind importanta intrucat va asigura o vizibilitate mai buna in interiorul aparatului.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Combina frigorifica Liebherr CBNef 4815 este un exemplar care este conceput astfel incat sa se potriveasca necesitatilor dumnevoastra de zi cu zi. Pretul sau este usor crescut, insa, isi merita banii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply