LG GBB72MCEFN

Alegerea combinei potrivite poate fi o adevarata provocare pentru cei care nu au experienta in acest domeniu. Insa nu si daca urmeaza sfaturile pe care le oferim noi si care se refera la produse precum LG GBB72MCEFN, o combina care surprinde prin doua aspecte: design elegant si dotari. (ACUM la reducere)

LG GBB72MCEFN

Despre LG GBB72MCEFN

Din punct de vedere al coloristicii, LG a ales sa-si imbrace produsul intr-o carcasa neagra, care arata foarte bine. Practic, din toate unghiurile, combina emana eleganta. Aceasta include linii drepte, mizand pe ideea de simplitate si are o inaltime de 203 cm.

LG GBB72MCEFN
Combina frigorifica LG GBB72MCEFN, 384 l, No Frost, Compresor Inverter Linear, Clasa A++, H 203 cm, Negru

Volumul poate fi considerat un punct foarte al acesteia, deoarece combina ofera 384 L pentru depozitarea alimentelor.

Despre LG GBB72MCEFN

Sa aflam mai multe detalii despre combina frigorifica LG GBB72MCEFN

Citeste si despre Bosch KGN39IJ3A

Clasa de eficienta a combinei LG GBB72MCEFN este A++. Acest lucru inseamna un consum mic, ideal pentru un produs de familie. Cu alte cuvinte, vorbim despre o combina cu un volum mare, care nu solicita un consum foarte ridicat. Un alt aspect important legat de aceasta combina este faptul ca ea sta mereu in priza. Asa ca nu putem vorbi despre un consum ridicat nici iarna, nici vara.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Sistemul de racire al acesteia este de tipul No Frost, adica un sistem care se ocupa de foarte buna racirea alimentelor, fara a le congela in vreun fel. Din acest detaliu ne putem da seama ca s-a terminat cu zilele in care utilizatorul petrecea mult timp dezghetand alimente. Ba mai mult, No Frost influenteaza si consumul, dar si mirosurile. Acestea nu se amesteca si nici nu se influenteaza reciproc. Drept urmare, daca intentionati sa asezati in frigider ceapa sau peste, aceasta nu va imprastia mirosul in intregul compartiment.

Ba mai mult, LG GBB72MCEFN are un sertar de tipul NatureFresh care incanta simturile. Aceasta pastreaza prospetimea in cazul alimentelor folosite ulterior in experienta culinara.

Citeste si despre Whirlpool BLFV 8001 OX

Compresorul linear este de tipul inverter LG si are rolul de a mentine atat gustul, cat si aspectul proaspat al alimentelor precum fructele, legumele sau verdeturile. Acesta reprezinta o dotare deosebit de importanta pentru utilizatori si duce la reducerea fluctuatiilor de temperatura. Daca se deschide usa combinei, temperatura ramen constanta.

Ba mai mult, in cazul combinei LG GBB72MCEFN vorbim despre sistemul DoorCooling, care determina o racire cu pana la 32% mai rapida si mai uniforma. In partea frontala a acesteia exista aerisiri care mentin alimentele la temperatura optima, tinand la distanta aerul cald. La toate acestea se adauga si Fresh Balancer, cel care determina un nivel bun de umiditate. Pentru cei care nu stiu, atat temperatura, cat si umiditatea sunt responsabile direct cu gustul pe care il capata un produs in frigider. Asa ca daca vi se pare ca acesta isi schimba proprietatile, este cazul sa verificati cat de umeda este atmosfera inauntrul sau, daca se face condens si daca temperatura scade atunci cand deschideti usa.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Si nu putem incheia prezentarea combinei LG GBB72MCEFN, fara sa vorbim despre pret. Acesta este mai mare, dar se datoreaza si bunei reputatii a acestui produs. Mai precis, combinele LG sunt recunoscute pentru eleganta si eficienta in bucatarie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply