Studio Casa MB 645 A+

O camera de hotel sau de pensiune, pentru a fi pe placul celor care o aleg pentru cazare, trebuie sa includa si un frigider de tipul minibar, pentru a putea depozita alimente precum batoanele de ciocolata, fructe, bauturi acidulate, bere sau alte gustari. Iar din categoria produselor eficiente, adica a alegerilor de top, face parte si frigiderul minibar Studio Casa MB 645 A+, un produs asupra caruia ne vom concentra atentia in acest material de pe blogul nostru. (vezi reducerile de AZI)

Studio Casa MB 645 A+

Despre Studio Casa MB 645 A+

Cand vine vorba de dimensiuni, in cazul acestui minibar este firesc sa vorbim de valori reduse. Astfel, mentionam o latime de 47,4 cm, o adancime de 44,7 cm si o inaltime de 49,6 cm.

Studio Casa MB 645 A+
Frigider minibar Studio Casa MB 645 A+, 48 l, Clasa A+, H 50 cm, Alb

Dimensiunile si greutatea de doar 14 kg, precum si culoarea alba, versatila, fac din acest frigider unul usor de integrat si transportat.

Despre Studio Casa MB 645 A+

Frigider minibar Studio Casa MB 645 A+ – un mini care merita investitia

Citeste si despre Gorenje RF4161AW

Acesta, asa cum am precizat anterior, nu este un frigider obisnuit, ci un minifrigider care se aseaza in camerele oaspetilor de la pensiuni si hoteluri, pentru a le asigura tot confortul de care ei au nevoie. Totodata, minifrigiderul face parte si din strategia de marketing a celor care isi doresc sa dezvolte afacerea lor. De ce? Prin oferirea celor mai bune conditii clientilor, acestia vor fi tentati sa se intoarca si sa se bucure de aceeasi cazare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Dincolo de acest lucru, desi aveti propabil impresia ca dispozitivele de mici dimensiuni consuma mult, nu este asa. Minibarul Studio Casa MB 645 A+ este situat in clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna un consum redus de enegie, indiferent de cat de mult este tinut in priza. Asa ca nu va faceti griji ca ati uitat sa-l deconectati dupa ce oaspetii au predat camere.

Dincolo de a fi alegerea hotelurilor si pensiunilor, acest model este o optiune si pentru cei care stau singuri. Adica pentru cei care fie nu vor, fie nu au timp sa gateasca si prefera sa consume alte alimente.

Citeste si despre Beko HS23753

Totodata, el se adreseaza si celor care vor sa ofere spre inchiriere garsoniere sau celor care obisnuiesc sa calatoreasa. Ba mai mult, modelul Studio Casa MB 645 A+ se gaseste adesea si in camerele de camin, din cauza lipsei de spatiu. Optimizarea spatiului este o misiune pe care putem sa spunem ca Studio Casa MB 645 A+ o indeplineste cu brio.

Frigiderul este unul de calitate, devenind in ultima vreme o alegere tot mai populara in Romania. Dincolo de asta, dispozitivul nu se bucura pe nedrept de popularitate, ci este justificata faima sa si prin faptul ca el dispune de usi reversibile. Practic, acest lucru permite utilizatorului sa aseze frigiderul in orice parte a camerei. Acest lucru este deosebit de important, deoarece in camerele de oaspeti ale hotelurilor si pensiunilor, conteaza foarte mult modul in care sunt dispuse piesele de mobilier.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Referitor la preturi, acesta este asemanator produselor din gama Studio Casa. Modelul este unul care respecta mai toate tiparele. Ba mai mult, daca asteptati momentul prielnic, puteti investi chiar mai putin.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply