Heinner HMB-47NHSA+

Confortul dintr-o incaperte de hotel, pensiune sau chiar dormitorul tau este garantat de un minifrigider care sa arate bine. Pe langa asta, el trebuie sa fie si eficient, adica sa nu inghete alimentele, ci doar sa le pastreze la o temperatura optima. Daca acesta se mai dovedeste si versatil, asa cum este modelul minibar Heinner HMB-47NHSA+, este clar ca ati facut alegerea potrivita. (vezi reducerile de AZI)

Heinner HMB-47NHSA+

Despre Heinner HMB-47NHSA+

Si pana la urma, nu trebuie doar camerele de pensiuni sau hotel sa isi rasfete oaspetii cu un model minibar, ci si cele de acasa. Asigurati-va confortul de acasa, prin intermediul unui minibar in care sa va tineti batoanele favorite de ciocolata, sucul hranitor de fructe, sandwishuri sau orice alte gustari de care vreti sa va bucurati in timpul urmaririi programelor favorite de la TV sau de pe laptop.

Heinner HMB-47NHSA+

Frigider minibar Heinner HMB-47NHSA+, 47 l, Clasa A+, H 51 cm, Argintiu

Fiind vorba de un frigider in varianta minibar, acest model are dimensiuni bune de 51,3 x 44 x 47,3 cm. Greutatea minibarului este de 13 kg, ceea ce inseamna ca el este la fel de usor precum o cutie. Pur si simplu poti sa-l iei in brate si sa pleci cu el. Acest detaliu este cu atat mai important, cu cat intetionezi sa te muti in curand. De exemplu, persoanele care locuiesc intr-o camera de camin, aleg mereu varianta de a investi intr-un minibar.

Despre Heinner HMB-47NHSA+

Frigider minibar Heinner HMB-47NHSA+ – un frigider mic, dar care isi face treaba ca unul de dimensiuni mari

Citeste si despre Gorenje ORB152CO

Clasa de eficienta energetic a acestui model este A+. Acest lucru inseamna economisire de energie si facturi mai mici, luna de luna. Iar daca sunteti detinatorul unei pensiuni sau unui hotel, fiecare incapere va fi dotata cu un astfel de minibar. Iar in acest caz, veti fi interesat in mod particular sa economisiti. Insa, nicio grija. Heinner HMB-47NHSA+ va ajuta sa faceti acest lucru si nu va lasa la greu.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Consumul anual de energie este de 106 kWh. Este, asadar, un consum care se inscrie in tipare, care le da voie utilizatorilor sa economiseasca.

Desi nu are multe compartimente, minibarul raceste bine alimentele, indiferent de natura acestora. Poate fi vorba de carne, de fructe, branzeturi sau de legume. Congelatorul nu este generos ca spatiu, insa fiind vorba de un minibar, oamenii nu sunt tentati sa depoziteze atat de multe alimente cum s-ar crede.

Citeste si despre Heinner HF-100A+

Clasa climatica este una destul de obisnuita in cazul frigiderelor, respectiv ST. Acest lucru inseamna ca el functioneaza in conditii bune, chiar si atunci cand temperaturile sunt ridicate. Dincolo de asta, nivelul de zgomot este un usor inconvenient.

Pentru un minibar ar fi fost bine ca el sa fie mai scazut. In schimb, el este de 41 de dB. Desigur, nu putem afirma ca utilizatorii nu se vor putea odihni langa minibar, insa vor avea un zgomot de fundal, destul de pregnament. Mai sunt insa, si momente in care frigiderul se va mai opri.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Referitor la pret, nu sunt foarte multe de spus. Acesta este un pret specific frigiderelor tipul minibar. Asa ca utilizatorii nu au de ce sa considere aceasta suma ca fiind un inconvenient.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply