Candy CRU 164E

Ore-n sir petrecute in magazine de profil, in cautarea frigiderului perfect care sa raceasca binele alimentele, fara a le ingheta complet? Nu-i asa ca povestea asta va suna cat se poate de cunoscuta? Ei bine, atunci cautarea trebuie sa ia sfarsit. Investiti cu incredere intr-un model de frigider bun, asa cum este Candy CRU 164E, o alegere foarte populara peste hotare. (vezi reducerile de AZI)

Candy CRU 164E

Despre Candy CRU 164E

Acest frigider vine cu un design classic, pe care l-am putea considera, in acelasi timp, destul de versatil. Analizand cu atentie aspectul sau, petem observa usa usor rotunjita, ceea ce il face sa arate prietenos in orice bucatarie si manerul metalic, asezat in partea exteriora, pentru a putea fi usor de folosit. Existenta unui maner este un lucru esential in cazul frigiderelor deoarece aceasta dotare duce la eliminarea amprentelor pe care le puteti lasa atunci cand mainile nu sunt curatate corespunzator. Liniile fine si rotunjite ale usii acestui dispozitiv frigorific isi dau intalnire cu soliditatea manerului confectionat din metal, rezultand, astfel, un produs de calitate, ideal si pentru restaurante sau cafenele.

Candy CRU 164E
Frigider incorporabil cu o usa Candy CRU 164E, 117 l, Clasa A+, 82 cm, Alb

Iar pentru ca frigiderul sa fie foarte usor de folosit, el include si lumina LED. Aceasta ajuta la gasirea usoara a produselor in interior si, implicit, la o organizare mai buna. Culoarea sa este alba, ceea ce il ajuta sa se inscrie in tipare. Dar sa vedem ce promite produsul si din punct de vedere tehnic.

Despre Candy CRU 164E

Frigider incorporabil cu o usa Candy CRU 164E – un produs bun, eficient

Citeste si despre Hotpoint ENTM18210VW

Modelul de frigider incorporabil cu o usa Candy CRU 164E da dovada de eficienta energetica ridicata pana la tehnologia A++. Acesta nu consuma mult, fapt care justifica alergerea sa de catre multe familii interesate de a face economii. Ba mai mult, chiar si persoanele care locuiesc singure, gasesc produsul foarte interesant si eficient. Dincolo de asta, daca aruncati o privire pe piata electrocasnicelor, veti observa ca majoritatea fac parte din clasa A sau A+.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Totodata, cand vine vorba de acest produs, putem afira cu tarie ca traditia se impleteste armonios cu inovatia. Designul in care s-a investit mult are rolul deosebit de a asigura optimizare maxima. Astfel, frigiderul poate fi un cadou deosebit, chiar si pentru bunici.

In ceea ce priveste suporturile, modelul include un 1 raft realizat din sticla securizata, 2 suporturi transparente, pozitionate pe usa, 2 sertare de dimensiuni mici pentru depozitaea legumelor sau fructelor. Si acestea din urma sunt transparente si permit o prastrare proaspata a alimentelor.

Citeste si despre Whirlpool ARC2353WH

Dezghetarea frigiderului se realizeaza automat, fara a solicita vreun efort. Dintre dotari face parte si un termostat reglabil, dar si o autoventilare frontala care a rolul de a distribui curentii de aer in interior.

Volumul acestui model este potrivit, fiind de 117 l. Acesta este un frigider mic spre mediu, fiind in acelasi timp un model usor incorporabil in mobilierul bucatariei.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Trebuie sa vorbim putin si despre pret. Acesta nu este deloc mare, ci corespunde dotarilor. In stabilirea sa, insa, s-a tinut cont si de faptul ca exista un producator de renume, numit Candy. Acest producator a evoluar mult in ultima vreme, datorita investirii in calitatile sale bune.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply