Whirlpool ARC2353WH

Americanii de la Whirlpool sunt unii dintre cei mai mari producatori de aparate frigorifice din lume, iar frigiderul Whirlpool ARC2353WH este unul dintre modelele mai ieftine pe care acestia le au in oferta. Bineinteles, atunci cand cumperi un aparat de la o firma de renume, te astepti ca el sa fie si unul bun. Iar acesta chiar este, dar trebuie sa stii si ce tip de asteptari sa ai de la el.(Doar acum la reducere)

Whirlpool ARC2353WH

Despre Whirlpool ARC2353WH

Ca orice frigider clasic, nici acesta nu este un model spectaculos. Dar este unul corect. In conditiile in care esti interesat mai mult de partea de refrigerator si nu de congelator, il poti alege oricand in detrimentul unei combine frigorifice. Asta pentru ca dincolo de dispunere, nu exista nicio diferenta intre o combina mai ieftina si Whirlpool ARC2353WH.

Whirlpool ARC2353WH
Frigider cu doua usi Whirlpool ARC2353WH, 218 l, Clasa A+, H 143 cm, Alb

Design-ul este cel normal, la care probabil ca multi se asteapta. Frigiderul are doua usi, este alb si nu vine cu sisteme suplimentare sau cu un panou de control digital. Si toate acestea sunt in regula, mai ales daca luam in considerare pretul. Ca inaltime este mult mai scund decat o combina (are 143 cm), dar ca spatiu ocupa cam la fel de mult.

Despre Whirlpool ARC2353WH

Decent compartimentat, este util in casele fara prea multi locuitori

Citeste si despre Arctic ANK366NFS+

Whirlpool ARC2353WH are un volum total de 212 l. Nu este un model foarte mare si de aceea se preteaza mai bine utilizarii de catre cineva care sta singur (sau de catre doua persoane care mananca mai mult in oras) decat unei familii. Dar asta nu inseamna ca nu poate sa fie cumparat ca un al doilea model.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Asa cum este de asteptat, partea de frigider are un volum ok, de 171 l. In ceea ce priveste compartimentarea, Whirlpool ARC2353WH are trei rafturi, compartimente pentru legume si fructe si patru raftulete din plastic situate pe usa. Ofera suficient loc pentru toate tipurile de vase, chiar daca inaltimea lui este limitata.

Congelatorul are insa 41 l. Cum nu iti cumperi un astfel de model pentru aceasta parte, volum ar trebui sa fie destul de ok. In plus, si aici apare un raft, ceea ce iti permite sa depozitezi mai bine anumite alimente.

Citeste si despre Liebherr Confort CTP2921

Frigiderul are sistem de dezghetare automata, dar congelatorul e manual. Acest mod de functionare este unul foarte des intalnit la astfel de modele, deci trebuie acceptat ca atare, daca vrei sa platesti mai putin. Dar nici nu presupune un efort prea mare, asa ca lucrurile se compenseaza.

Consumul de energie nu este unul mare. Desi frigiderul face parte din categoria A+ (una buna, dar nu cea mai grozava), acesta ajunge la vreo 200 kw pe, iar pentru dimensiunile lui, este ok,

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Whirlpool ARC2353WH este un frigider clasic pe care il recomand, mai ales in casele unde spatiul este o problema. Nu vei putea tine un porc in el, dar este util si ieftin, deci are avantajele de care e nevoie. Vine si de la o firma de calitate, asa ca nivelul de incredere poate sa fie si el mai ridicat, daca nu sunt de ajuns caracteristicile de functionare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply