Star-Light MBM-45AP

Star-Light MBM-45AP este, probabil, unul dintre cele mai mici aparate frigorifice de pe piata. Dar asta nu inseamna ca nu isi gaseste utilitatea. Atunci cand te afli in cautarea unui minibar mai ieftin, aceasta varianta poate fi una excelenta, mai ales in conditiile in care si pretul ei de achizitie este unul extrem de scazut.(Doar acum la reducere)

Star-Light MBM-45AP

Despre Star-Light MBM-45AP

Star Light este o firma ok, iar produsele lor sunt unele dintre cele mai potrivite atunci cand te afli in cautarea a ceva mai ieftin. Si pana la urma, nu are rost sa investesti extrem de mult intr-un minibar, un aparat cu o utilitate mai redusa, desi ea exista.

Star-Light MBM-45AP
Frigider minibar Star-Light MBM-45AP, Capacitate 45 l, Clasa A+, H 49 cm, Alb

Pe exterior, lucurile stau decent, dar nu spectaculos (ceea ce vom vedea si la interior, dar sa nu anticipam). Cu o inaltime mai mica de jumatate de metru, acest model este cu adevarat potrivit pentru spatiile extrem de reduse. Daca il cumperi pentru un hotel sau pentru birou, il poti la fel de bine baga in dulap. De asemena, unii ar spune ca e bun si pentru o camera de camin, dar doar pentru studentii care nu mananca prea mult. Si pentru acasa e ok, daca vrei un aparat mic unde sa iti tii bauturile la rece.

Despre Star-Light MBM-45AP

Capacitate mica, dar acceptabila pentru utilitatea lui

Citeste si despre Gorenje VW TRANSPORTER T1 OBRB153BL

Star-Light MBM-45AP are o capacitate de doar 45 l. Totusi, nu ar trebui sa fiti dezamagiti de acest lucru, pentru ca e normal ca un minibar sa fie mic. In plus, cum el este facut doar pentru o astfel de utilizare, este clar ca e si folositor, chiar daca dimensiunile sunt reduse.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

In ceea ce priveste compartimentarea, regasim o schema clasica. In interior se afla un singur raft, din sarma. Este un sistem simplu, dar folositor, pentru ca asa poti tine chiar si cateva vase cu diverse alimente. Daca scoti raftul incape si o oala, dar in mod cert Star-Light MBM-45AP nu e facut pentru asa ceva.

Pe usa mai regasesti si un raft pentru sticle. Bineinteles, acesta este bun cand te intereseaza bauturile reci, dar nu este foarte incapator. In acelasi timp insa, sticlele pot sa fie puse si pe raftul celalalt, mai ales daca vorbim despre unele mai mici.

Citeste si despre Electrolux ERF4115DOW

In ceea ce priveste controlul, Star-Light MBM-45AP este un model clasic, simplus si nici nu era nevoie de mai mult. Controlul este unul mecanic, cu o rotita si oricine va fi in stare sa schimbe setarile de termperatura.

In final, clasa energetica e ok, dar nu cred ca vei folosi atat de mult aparatul incat sa conteze asa tare. A+ este incadrarea, iar consumul anul e de 100 kw. Daca insa nu il vei tine in priza mereu, aparatul va fi chiar foarte econom si abia se va cunoaste la factura.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Star-Light MBM-45AP este un produs specializat, dar si foarte ieftin. El isi poate gasi locul si intr-o locuinta, dar si in cadrul unei afaceri. Nu e spectaculos, dar nimeni nu ii cere asta. Si daca vrei cu adevarat, firma are si modele un pic mai mari.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply