Gorenje VW TRANSPORTER T1 OBRB153BL

Pentru cei nonconformisti care vor sa imbine utilul cu placutul in locuinta lor, au aparut frigiderele din gama Gorenje, unele modele avand culori care ies in evidenta repede. Insa, nu doar design-ul este partea buna la unele astfel de frigidere, ci si caracteristicile lor tehnice. Astfel, daca vreti ca un frigider sa nu consume mult, sa aiba grija de alimente cat mai bine si sa le puteti aseza asa cum doriti, va recomandam frigiderul Gorenje VW TRANSPORTER T1 OBRB153BL. Achzitionati cu incredere acest model de frigider, iar alimentele se vor pastra ca in primele zile in care le-ati cumparat. (vezi disponibilitatea)

Gorenje VW TRANSPORTER T1 OBRB153BL

Despre Gorenje VW TRANSPORTER T1 OBRB153BL

Acest model se remarca prin culoarea sa, aceasta fiind albastrul. Aceasta este o culoare care va oferi o nota indrazneata in orice bucatarie. Are o inaltime care masoara 154 cm, fiind potrivit pentru bucatarie dumneavoastra. In privinta latimii sale, trebuie spus ca este de 60 cm.

Gorenje VW TRANSPORTER T1 OBRB153BL
Frigider Gorenje VW TRANSPORTER T1 OBRB153BL, 230 l, Clasa A+++, H 154 cm, Albastru

Nu trebuie uitat de faptul ca are si o adancime de 66.9 cm. Greutatea pe care o are frigiderul Gorenje este de 57.5 Kg.

Despre Gorenje VW TRANSPORTER T1 OBRB153BL

Frigider Gorenje VW TRANSPORTER T1 OBRB153BL – trasaturi ale partii interioare

Citeste si despre Beko RCNA340K20W

Acest model detine un agent de racire de tip R600a. Este un frigider cu o usa, a carui incastrare este de tip standard. Un aspect important pentru orice frigider este sistemul sau de dezghetare. Cel pe care il are acest model este unul performant, acesta fiind automat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Suporturile pe care le include acest model sunt de doua tipuri: pentru oua si pentru sticle. De asemenea, trebuie spus ca 230 l sunt suficienti pentru o familie medie care nu vrea sa pastreze o cantitate prea mare de alimente.

Despre congelatorul pe care il incorporeaza acest frigider trebuie spus ca este de tip manual. De asemenea, dispune de un compartiment unde veti putea aseza carnea si alte alimente pe care vreti sa le lasati la congelat.

Citeste si despre Heinner HF-100A+

O functie speciala a acestui frigider de tip Gorenje este aceea ca are si iluminare. Aceasta este tocmai buna intrucat va puteti lua alimentele mult mai usor atunci cand este intuneric. Sistemul de avertizare pentru usa deschisa va va informa de fiecare data atunci cand usa a ramas deschisa mai mult timp decat era necesar. Avand in vedere nivelul de zgomot produs de 40 Db, putem spune ca nu este un aparat prea zgomotos.

Demna de apreciat este clasa de eficienta energetica pe care o are frigiderul, Gorenje VW TRANSPORTER T1 OBRB153BL, aceasta fiind A+++. Drept urmare, facturile nu v vor mai da batai de cap intrucat nu veti mai plati mult pentru consumul de curent electric. Consumul anual de energie va fi de doar 124 kWh. In pus, beneficiaza si de o clasa climatica buna, de tip SN-N-ST-T.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, se poate observa faptul ca frigiderul Gorenje VW TRANSPORTER T1 OBRB153BL este un model de frigider bun. Acesta se potriveste unei familii moderne si care vrea sa aiba parte mereu de un aparat electrocansic modern si performant in locuinta. Nu in ultimul rand, pretul sau este unul pe masura avantajelor pe care le ofera.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply