Bosch KDN46AI22

Va cautati un frigider cu o capacitate mare si performant? Va oferim noi o idee buna, fiind vorba un modelul de frigider cu o capacitate de 366 l si cu functii moderne de pastrare a alimentelor. Acesta este frigiderul cu doua usi Bosch KDN46AI22. (vezi disponibilitatea)

Bosch KDN46AI22

Despre Bosch KDN46AI22

Acest tip de frigider ce face parte din gama Bosch, este de culoare argintie, fiind un aspect demn de luat in calcul din punct de vedere estetic. Iluminarea cu LED este o caracteristica importanta, intrucat vizibilitatea va fi crescuta in interiorul aparatului.

Bosch KDN46AI22
Frigider cu doua usi Bosch KDN46AI22, No Frost, 366 l, Clasa A+, H 186 cm, Inox

Inaltimea de care dispune acest frigider Bosh este de 186 cm. De asemenea, prezinta si o latime de 70 cm, aceasta fiind mai mare fata de alte modele. Adancimea masoara si ea 65 cm.

Despre Bosch KDN46AI22

Frigider cu doua usi Bosch KDN46AI22 – descriere din punct de vedere tehnic

Citeste si despre Liebherr Premium KBPes 4354

In primul rand, acest frigider are 2 usi, ceea ce inseamana ca este organizat ceva mai bine, avand congelatorul separat de frigider. Display-ul acestui model este de tip LCD. Despre acest aparat electrocasnic mai trebuie mentionat faptul ca este unul dotat cu un sistem de racire modern, fiind de tip No Frost. Dezghetarea acestuia se produce automat, fapt ce reprezinta o caracteristica importanta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Modelul de frigider cu doua usi Bosch KDN46AI22 prezinta drept accesorii tava pentru gheata, dar si un suport util pentru sticle. Panoul de comanda este digital, astfel ca, veti putea realiza mult mai usor anumite comenzi. Acest frigider are o capacitate de 366 l, fiind destul de mare si indicat pentru familiile cu mai multi membrii.

De precizat este si faptul ca detine un congelator, al carui sistem de dezghetare este automat. De asemenea, este impartit in doua compartimente, ceea ce inseamna ca veti organiza alimentele asa cum va doriti. SuperCooling reprezinta o caracteristica cheie a acestui model. Mai are in plus si Sistemul Multi Airflow, dar si FreshSense. Despre acest sistem Multi Airflow trebuie spus faptul ca distribuie aerul in tot compartimentul, astfel incat alimentele sa fie pastrate cat mai bine. Depsre timpii de racire trebuie spus ca vor fi redusi, fapt ce va contribui la pastrarea gustului alimentelor.

Citeste si despre Electrolux ERN2201BOW

Zgomotul emis de acest aparat electrocasnic este de 43 dB. Acest model mai prezinta si o clasa de eficienta energetica de tip A+, drept urmare, consumul de curent electric nu va fi unul ridicat. Clasa climatica in care se incadreaza acest frigider este SN-T.

Mai mult, consumul anual de energie este si el de 341 kWh. VitaFresh este tehnologia care confera prospetime de lunga durata alimentelor, existand doua zone de umiditate in interiorul frigiderului. Mai exact, este vorba despre zona potrivita pentru pastrarea branzei si a carnii, dar de zona pentru legume si fructe. SuperFreezing este functia care va oferi protectie alimentelor, chiar si congelate.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, se poate observa faptul ca frigiderul cu doua usi Bosch KDN46AI22 are destul de multe trasaturi performante care sa va indemne sa il cumparati, datorita carora alimentele vor fi pastrate in siguranta. Pretul sau nu este unul prea mare, avand in vedere functiile si optiunile sale.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply