Electrolux ERN2201BOW

Un frigider incorporabil este un produs de care trebuie sa beneficieze orice familie. Acesta are avantajul ca se poate aseza destul de usor in orice mobilier din bucatarie. De asemenea, aceste modele sunt nou aparute pe piata, ceea ce inseamna ca dispune si de tehnologie pentru racire ceva mai buna. Un astfel de model este si frigiderul incorporabil cu o usa Electrolux ERN2201BOW, de care va veti bucura cu siguranta. (vezi disponibilitatea)

Electrolux ERN2201BOW

Despre Electrolux ERN2201BOW

Acest frigider ce apartine de gama Electrolux este dotat cu o singura usa. Fiind de culoare alba, se va asorta numaidecat in bucataria dumneavoastra. Este usor de utilizat avand o singura usa. Are si un tip de incastrare incorporabil.

Electrolux ERN2201BOW
Frigider incorporabil cu o usa Electrolux ERN2201BOW, 207 l, Clasa A+, H 122 cm, Usa reversibila

Inaltimea acestui produs este de 121.8 cm, fiind ceva mai mic fata de alte modele. Se poata aseza in locuri mai inguste, avand o latime de 54 cm. Mai trebuie spus si faptul ca adancimea sa este de 54.9 cm. Cantareste mai putin fata de alte modele avand o greutate de 35 kg.

Despre Electrolux ERN2201BOW

Cum arata acest frigider incorporabil cu o usa Electrolux ERN2201BOW din punct de vedere tehnic?

Citeste si despre Hotpoint ENXTY19222XFW

Acest model are un sistem de racire static, iar tipul sau de incastrare este incorporabil. Pe de alta parte, sistemul de dezghetare este automat, acesta fiind un beneficiu oferit de acest model. In ceea ce priveste accesoriul pe care il are acest model, trebuie spus ca este vorba despre un suport pentru oua.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

De asemenea, este bine de stiut faptul ca frigiderul este dotat cu rafturi, care sunt realizate din sticla, ceea ce le confera rezistenta, dar sunt si mai usor de curatat. In plus, tipul panoului de comanda este mecanic.

Frigiderul incorporabil cu o usa Electrolux ERN2201BOW este prevazut cu un termostat reglabil, care va fi util pentru a va seta temperatura corespunzatoare in vederea pastrarii alimentelor. Interiorul acestuia este tip LED, ceea ce va ofera avantajul unei vizibilitati mai bune. Tensiunea cu care este alimentat acest frigider incorporabil cu o usa este de 230 V, respectiv 240 V.

Citeste si despre Oursson RF1005/RD

Despre nivelul de zgomot putem spune ca nu este unul ridicat, acesta fiind de 35 dB. Eficienta energetica corespunde clasei A+ despre care trebuie stiut ca ofera avntajul unui consum de curent electric scazut.

In ceea ce priveste asezarea acestuia, trebuie spus ca trebuie tinut cont de faptul ca are o clasa climatica de tipul SN-N-ST-T. Trebuie specificat si faptul ca are un consum anual de energie de 131 kWh. Mai are si un cablu a carui lungime este de 2.4 m. Acest frigider incorporabil cu o usa Electrolux ERN2201BOW are si doua sertare pentru legume despre care trebuie ca va vor ajuta sa va organizati mai bine legumele in interiorul acestuia. Rafturile sunt realizate astfel incat sa va puteti aseza alimentele asa cum vreti.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, putem vedea faptul ca acest model de frigider incorporabil este unul care merita sa il aveti in locuinta dumneavoastra, fiind usor de asezat si in spatiile mai inguste. In plus, isi merita pretul de achizitie, nefiind unul prea ridicat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply