Hotpoint ENXTY19222XFW

Frigiderele foarte mari sunt investitii excelente pentru cei care isi doresc un spatiu extins pentru depozitarea alimentelor proaspete. Nu inseamna ca toti le vor cauta, dar, pentru cei interesati, este bine ca ele exista. Nu in ultimul rand, un frigider tinde sa fie mai ieftin decat o combina, asa ca, si din acest punct de vedere putem discuta despre un avantaj. Hotpoint ENXTY19222XFW este un model care se pliaza destul de bine pe ceea ce am spus mai sus.(Doar acum la reducere)

Hotpoint ENXTY19222XFW

Despre Hotpoint ENXTY19222XFW

Fara indoiala, acesta este unul dintre cele mai masive frigidere pe care le-am vazut (si asta spune ceva atat timp cat Hotpoint are destul de multe frigidere mari). Este foarte inalt (are 1.9 m), lat si destul de greu.

Hotpoint ENXTY19222XFW
Frigider cu doua usi Hotpoint ENXTY19222XFW, 472 l, Clasa A+, Full No Frost, H 190 cm, Inox

Nu va fi atat de usor de ridicat la etaj si nici de bagat in casa, dar, daca ai nevoie de el, probabil vei gasi solutii si pentru asta. In rest, arata destul de bine. Culoarea sa este cea a inoxului si are si un panou de control pe usa. Nu este el cel mai modern posibil, dar ii ofera frigiderului o nota de tehnologie superioara.

Despre Hotpoint ENXTY19222XFW

Volum incapator si functii moderne

Citeste si despre Review-uri si pareri despre combine frigorifice

Cat despre volum, la 472 l, nu se mai pot spune foarte multe lucruri. Doar partea de frigider are 355 l, adica mai mult decat o combina medie in intregime, iar compartimentarea este una foarte bine facuta, cu patru rafturi, doua compartimente, suport de vinuri si altele.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Daca in cazul altor frigidere congelatorul nu ar fi chiar atat de mare, de aceasta data nu se poate pune problema. Acesta are peste 100 l si este la fel de bine impartit, avand trei compartimente spatioase si un raft pe usa.

Aici dotarile sunt ceva mai comune, dar nu se poate spune ca sunt rele. Asadar, aparatul este unul cu sistem automat de dezghetare, ceea ce nu poate sa fie decat o veste buna. Totusi, nu totul este la fel de roz, pentru ca in timpul dezghetarii aparatul poate deveni destul de zgomotos.

Citeste si despre Beko DDEN517MWD+

Un alt element important si putem spune chiar atractiv este sistemul full no frost, prezent atat pentru frigider cat si pentru congelator. Asa cum majoritatea produselor noi de la Hotpoint ne-au obisnuit, exista si un tratament cu ioni de argint pentru pereti, astfel incat bacteriile sa fie tinute la distanta.

In final, nu ar trebui sa uitam de clasa energetica. Desi aceasta este una buna, A+, dimensiunile imense ale modelului aduc un consum destul de insemnat. Acesta ajunge pana aproape de 400 KW/an, ceea ce poate sa fie mult sau relativ putin, in functie de modul in care privesti.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Hotpoint ENXTY19222XFW este un aparat frigorific imens si asta ar trebui sa atraga cel mai mult in cazul sau. Poate ca are si cateva elemente care mai scartaie, dar, in mare parte, este un produs care se descurca admirabil, relativ ieftin si de mare utilitate pentru cei care se afla in cautarea celui mai mare frigider posibil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply