Beko RDNE505E20DZX

Amenajarea bucatariei este o etapa la fel de importanta ca si amenajarea oricarei incaperi si va poate oferii la fel de multe beneficii si avantaje. Totusi un element cheie este alegerea aparaturii electrocasnice potrivite iar asta este o activitate destul de importanta. Totusi gama diversificata de produse electrocasnice aduce variante chiar si pentru cele mai selective persoane. Acelasi lucru este valabil chiar si pentru pentru aparatura frigorifica de care ati putea avea nevoie iar pentru cei care considera o combina frigorifica mult prea mare pot apela la un frigider cu doua usi la fel de eficient. Beko RDNE505E20DZX este o solutie foarte avantajoasa in aceasta situatie atat din punctul de vedere al aspectului cat si din punct de vedere al functionarii. (Doar acum la reducere)

Beko RDNE505E20DZX

Despre Beko RDNE505E20DZX

Sa incepem cu inceputul si anume cu avantajul oferit de aspectul acestui frigider, un aspect elegant si modern, elegant datorita prezentei inoxului si modern datorita faptului ca aveti avea un panou de control al functionarii cu afisaj LCD.

Beko RDNE505E20DZX
Frigider cu doua usi Beko RDNE505E20DZX, 446 l, Clasa A+, H 185 cm, NeoFrost, Compartiment Everfresh, Inox

Acestea nu sunt insa singurele avantaje pe care o sa le primiti deoarece pe langa design veti avea si o capacitate foarte buna de stocare a alimentelor.

Despre Beko RDNE505E20DZX

Solutia functionarii

Citeste si despre Review-uri si pareri despre frigidere

Aceast acapacitate este de 446l net dar este vorba despre posibilitatea de a utiliza acest spatiu in avantajul vostru si veti avea la dispozitie pentru frigider un spatiu de 343l si pentru congelator un spatiu de 103l.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Acest spatiu este dictat si de dimensiunea pe care Beko RDNE505E20DZX o are si este vorba despre o dimensiune de 185 x 70 x 69 cm dar care nu dicteaza si spatiul total necesar pentru a fi instalat in locuinta voastra. Acest spatiu presupune pe langa dimensiunea sa si spatiul necesar deschiderii usilor fie ca va ramane standard spre dreapta sau o veti schimba.

Partea de functionare a acestui model Beko RDNE505E20DZX este este inca un beneficiu de pe urma caruia veti putea profita si este vorba despre avantajul major oferit de tehnologia Neo Frost cu care este prevazut sistemul de racire.

Citeste si despre Review-uri si pareri despre combine frigorifice

Aceasta tehnologie nu este insa singura ci este vorba si despre prezenta unei functii de ionizare pentru ca alimentele din interior sa isi pastreze proprietatile nutritive pentru un timp mai lung. In acelasi scop veti mai dispune de prezenta unor elemente ale interiorului si ne referim la compartimentul EverFresh dar si la cel de fructe si legume standard.

In aceeasi gama a utilizarii eficiente modelul Beko RDNE505E20DZX este prevazut si cu unele functii speciale intre care se afla cea de super-racire, de super-congelare dar si de prezenta unor sisteme precum cel antibacterian sau cel de avertizare pentru cand usa va ramane deschisa. Tot in sprijinul vostru vor mai venii autonomia de 15ore fara curent electric, capacitatea de congelare de 6kg in 24ore dar si consumul ce il pozitioneaza in clasa de eficienta energetica A+.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Un ultim element este cel dat de pretul acesteui frigider cu doua usi si care vi se poate parea un inconvenient dar avand in vedere toate functiile si toate caracteristicile si pretul poate fi un avantaj.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply