Beko RDNE350K20X

Daca aveti nevoie de un frigider util si eficient, dar care sa nu ocupe foarte mult spatiu, atunci inseamna ca modelul de frigider cu 2 usi Beko RDNE350K20X poate fi unul ideal pentru casa si familia dumneavoastra. Chiar si atunci cand avem stabilite anumite criterii pentru a alege un model anume de frigider, putem intampina dificultati, din cauza faptului ca sunt foarte multe modele disponibile pe piata. Modelul propus de firma turca Beko va poate insa convinge ca ati face o alegere perfecta, daca l-ati cumpara, mai ales ca se poate lauda cu cel mai performant sistem de racire marca Beko.(Doar acum la reducere)

Beko RDNE350K20X

Despre Beko RDNE350K20X

Cand ne referim la performanta unui frigider, putem vorbi aici despre tehnologie moderna. Modelul Beko RDNE350K20X are implementat sistemul Active Dual Cooling, prin care se asigura o racire cu 20% mai rapida, timpul de conservare a alimentelor este dublat, ceea ce constituie un mare avantaj pentru cei care nu au timp sa mearga zilnic la cumparaturi sau nu pot face mancare zilnic si doresc sa o pastreze pe cea facuta, mai multe zile.

Beko RDNE350K20X
Frigider cu doua usi Beko RDNE350K20X, 314 l, Clasa A+, H 175 cm, Inox

De asemenea, sunt mentinute conditiile cele mai bune de umiditate in interior. Acest sistem mai are si rolul de a preveni amestecarea mirosurilor din racitor si congelator. Spre deosebire de modelele obisnuite, in cazul acestui model de frigider, racirea se realizeaza prin intermediul curentilor de aer ventilati, care actioneaza independent in cele 2 compartimente din aparatul frigorific. In felul acesta, umiditatea si temperatura sunt distribuite uniform, iar temperatura interioara se restabileste foarte repede, dupa ce deschideti usa.

Despre Beko RDNE350K20X

Caracteristici tehnice de invidiat

Citeste si despre Beko RDNE505E20DZX

Scapati de mirosurile neplacute din frigider, datorita acestui filtru special, de carbon; riscul de formare a bacteriilor este mult redus datorita acestuia. Se bazeaza pe 2 sisteme: No Frost si Active Dual Cooling. Acestea asigura conditiile cele mai bune de conservare, intr-o clasa superioara de eficienta energetica. Fructele si legumele se mentin proaspete mai mult timp, iar dumneavoastra le puteti savura gustul chiar si dupa mai multe zile.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Tineti bacteriile la distanta de frigiderul si alimentele dumneavoastra datorita garniturii de pe usi, care are in compozitie aditivi speciali care previn formarea acestora. Ventilatorul este asezat in compartimentul racitor, ceea ce inseamna ca aerul rece va fi distribuit uniform in interior. Una din grijile oricarei persoane atunci cand este interesata sa cumpere un frigider este legata de consumul de energie. In cazul acestui model, consumul energetic este de 295kWh/an, iar clasa de eficienta energetica este A+. Asadar, consumul este unul rezonabil tinand cont si de volumul net total al aparatului: 314 litri.

Compartimentarea acestui model este una foarte reusita: frigiderul este situat in partea de jos, contine 3 rafturi din sticla, 3 suporturi usa, ultimul de jos are o margine mai inalta, pentru a putea depozita sticlele si un compartiment special destinat fructelor si legumelor (acestea vor fi depozitate la comun). Pentru a va bucura in totalitate de confort deplin atunci and folositi acest frigider, aveti la dispozitie suport pentru oua si tava pentru gheata.

Citeste si despre Review-uri si pareri despre combine frigorifice

Congelatorul are un volum net total de 73 de litri, este format din 2 compartimente si are o capacitate de congelare de 3,5kg/ 24 de ore. Compartimentele sunt despartite cu ajutorul unui raft din sticla. Faptul ca acest frigider este conceput cu functia NeoFrost, este un mare avantaj, deoarece practic nu se formeaza gheata pe peretii interiori.

Modelul de frigider Beko RDNE350K20X are culoarea inox antiamprenta, asadar puteti uita de amprentele inevitabile care apareau pana acum pe frigider. Manerele sunt incorporate, ceea ce inseamna ca nu exista riscul de a se rupe. Acest frigider este dotat cu usi reversibile, deci nu trebuie sa va faceti griji daca aveti o bucatarie mai putin spatioasa. In acest sens si dimensiunile va pot fi de mare folos: 172×59.5×65 cm.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Datorita caracteristicilor pe care le are acest frigider, multi clienti aleg sa il achizitioneze. Si dumneavoastra puteti sa alegeti cu incredere modelul de frigider cu 2 usi Beko RDNE350K20X. Firma Beko este recunoscuta in intreaga Europa de Vest pentru calitatea excelenta a aparatelor sale frigorifice, drept urmare ocupa locul1 in aceasta zona. Modelul prezentat se remarca prin compartimentare utila, functii numeroase si tehnologii inovatoare implementate pentru ca intregul aparat frigorific sa functioneze ireprosabil, iar dumneavoastra si membrii familiei sa fiti multumiti pe deplin. Totusi, cel mai important aspect prin care se remarca acest model este tipul de racire cu care este dotat; alimentele se pastreaza in conditii perfecte, chiar si timp mai indelungat. In privinta pretului, veti constata ca este unul destul de avantajos, justificat de performantele acestui aparat frigorific.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply