Beko RCNA400K20ZX

Foarte multe persoane sunt nedumerite atunci cand trebuie sa aleaga intre un frigider sau o combina frigorifica deoarece ei nu stiu la ce sa fie atenti mai intai. Sa fie caracteristicile exterioare cele care conteaza cel mai mult, astfel incat combina sa se asorteze perfect cu restul mobilierului din incapere? Sa fie nivelul de zgomot sau cat de incapatoare este aceasta primele aspecte care trebuie luate in considerare? Sa fie sistemul de racire, un aspect deloc de neglijat? Sa se tina cont de tendinte sau pur si simplu sa se mearga pe propria intuitie? Raspunsul este foarte simplu: toate aceste aspecte sunt deosebit de importante atunci cand vine vorba de alegerea unei combine frigorifice, iar daca se tine cont si de tendinte, un lucru care nu este neaparat obligatoriu, atunci modelul Beko RCNA400K20ZX (vezi pretul redus) este unul dintre cele care merita atentia cumparatorilor.

Beko RCNA400K20ZX inchis

Despre Beko RCNA400K20ZX

Combina frigorifica Beko RCNA400K20ZX este un dispozitiv care, cu siguranta, merita atentia cumparatorilor deoarece este dotata cu un compartiment special ce poarta numele de EverFresh+.

Beko RCNA400K20ZX
Combina frigorifica Beko RCNA400K20ZX, 347 l, Clasa A+, NeoFrost, H 201, Inox Antiamprenta

Acesta este folosit pentru depozitarea fructelor, legumelor si a verdeturilor care, in mod normal, in cazul modelelor de frigidere obisnuite, se ofilesc foarte usor sau nu mai sunt capabile sa-si pastreze gustul proaspat si proprietatile nutritive. Gratie combinei marca Beko si a compartimentului sau special, acest lucru poate fi cu usurinta evitat.

Beko RCNA400K20ZX vedere dechis

Tehnologia NeoFrost este un alt lucru care atrage imediat atentia potentialilor clienti. Rolul acesteia este de a crea cele mai bune conditii de pastrare a alimentelor, dar fara a genera un consum foarte mare de energie. Astfel, nu este de mirare ca aceasta combina frigorifica este situata in clasa produselor care consuma mai putin, adica A+.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

De ce merita combina frigorifica Beko RCNA400K20ZX atentia cumparatorilor?

Totodata, modelul Beko RCNA400K20ZX este prevazut si cu protectie impotriva bacteriilor. De foarte multe ori, bacteriile de pe alimente sunt responsabile pentru afectiunile si starea de disconfort pe care o simtim. Drept urmare, acest sistem beneficiaza si de functia anti-mirosuri.

Aceasta este deosebit de eficienta pentru cei care obisnuiesc sa depoziteze mancaruri ce pot genera un miros mai neplacut in frigider. Insa asta nu este tot. Functia Buzzer este si ea prezenta, in cazul in care s-a uitat usa de la frigider deschisa mai mult de un minut.

Beko RCNA400K20ZX este o combina frigorifica pentru care s-a ales culoarea gri inox, o nuanta moderna si usor de asortat. Sistemul anti-amprenta este ceea ce il incanta pe utilizator cel mai mult, avand in vedere faptul ca ajuta la pastrarea curata a combinei frigorifice.

Dimensiunile acestei combine sunt de 201 x 59.5 x 65 cm. Ea este dotata cu un afisaj tip LED, pentru a ajuta utilizatorul sa o foloseasca mai usor. Deschiderea este standard, pe partea dreapta, iar usile sunt reversibile. Frigiderul este dotat cu 3 rafturi, dar si suporturi pentru sticle, situate pe usa. Nivelul de zgomot al acestui dispozitiv este de 43 dB, existand insa altele mai silentioase.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Per total, acest model este o alegere excelenta pentru utilizator, singurul impediment fiind putinele rafturi si nivelul de zgomot cam ridicat.

Save

Save

9 Total Score
Beko RCNA400K20ZX: noul trend in materie de combine frigorifice

Beko RCNA400K20ZX - combina frigorifica, cu o capacitate de 347 l, Clasa A+, sistem NeoFrost, H 201, exterior Inox Antiamprenta, EverFresh+, NeoFrost, dimensiuni 201 x 59.5 x 65 cm, nivelul de zgomot de 43 dB.

PROS
  • Sistem NeoFrost
  • Carcasa anti-amprenta
  • Functie anti-mirosuri si compartiment EverFresh+
CONS
  • Ar fi putut sa fie dotat cu mai mult de trei rafturi
  • Un nivel de zgomot de 43 dB
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply