Arctic AD54240+

De multe ori, firmele de frigidere scot modele foarte asemanatoare, cu diferente minore, dar care personalizeaza experienta utilizarii fiecarui aparat in parte. Evident, intre acestea exista si mici decalaje de pret, dar nu vorbim despre schimbari care ar putea alunga un anumit produs din calea ta. Arctic nu sunt straini nici ei de astfel de practici si acesta nu este un lucru rau deloc, pentru ca ofera un pic de varietate unor modele care sunt de multe ori cam la acelasi nivel de calitate. Asadar, Arctic AD54240+ (vezi AICI pretul de azi) nu este un model singular, dar are cateva elemente care il personalizeaza cat de cat.

Arctic AD54240+ inchis

Despre Arctic AD54240+

Cred ca multi cumparatori mai pretentiosi gasesc frigiderele de la Arctic mai putin spectaculoase din punct  de vedere vizual. Si, pana la urma, nici macar nu pot spune ca nu este asa. Brandul romanesc are si cateva combine sau frigidere mai moderne si mai interesante, dar, in general, prefera sa scoata pe piata aparate practice, mai putin interesate in a surprinde prin design.

Arctic AD54240+
Frigider cu doua usi Arctic AD54240+, 223 l, Clasa A+, H 145.8 cm, Alb

Arctic AD54240+ face parte din aceasta categorie, cea a frigiderelor simple. Este un aparat deloc inalt (147 cm), cu doua usi, congelatorul situat deasupra si cu o culoare alba banala, dar rezistenta. Elementul care il diferentiaza de un model absolut identic in privinta volumului si a functiilor este prezenta manerelor pe usa. Nu e mare lucru, dar diferenta exista, deci trebuie evidentiata asa cum se cuvine.

Arctic AD54240+ vedere deschis

Arctic AD54240+ prezinta un design comun, dar nu unul urat

Inainte de a cumpara, trebuie sa stii ca Arctic AD54240+ este unul cu un volum relativ mic. Nu e potrivit pentru o familie foarte mare sau cel putin nu pentru una care tine alimente la congelator. Partea de refrigerator e destul de rezonabila, avand 177 l. Nu este ea chiar pe masura unei combine ultra-moderne (nici nu se pune problema de un model side by side), dar e incapatoare si bine compartimentanta. Are patru rafturi din sticla, trei suporturi pe usa si, bineinteles, compartiment pentru legume si fructe.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Congelatorul este insa mult mai mic. In total, frigiderul are un volum de 223 l, ceea  ce ne arata ca partea de congelator ajunge doar la 46 l. Acesta e impartit in doua compartimente. In principiu, e ok pentru a depozita mancarea pe care oricum o vei gati curand, dar nu poate sa te ajute in cazul celei pastrate pentru iarna.

Dotari simple, in limita pretului

Arctic AD54240+ nu este un frigider scump, ba, chiar dimpotriva, este una dintre cele mai acceptabile oferte ale brandului. Asta inseamna si ca, din punct de vedere tehnologic, lucrurile nu sunt chiar atat de avansate. Frigiderul nu e rau, dar nici nu exceleaza la ceva anume.

Refrigeratorul are totusi un sistem automat de dezghetare. Desi acesta nu se intalneste si la congelator, nu e rau pentru ca macar ai scapat de o grija cu el. In rest, nu putem vorbi despre afisaje electronice sau cine stie ce panouri de control complexe. Termostatul e simplu si in general aparatul este foarte usor de folosit, tocmai pentru ca nu exista nimic care sa te incurce sa o faci.

Tot in concordanta cu pretul cerut se afla si clasa energetica din care face parte Arctic AD54240+. Aceasta este A+, ceea ce plaseaza modelul la baza tehnologiilor din acest moment. Dar clasa A+ e una care aduce un consum foarte decent si, cum nici volumul nu e prea mare, aparatul ajunge sa consume mai putin de 200 KW pe an. Era si ciudat ca un model atat de ieftin sa fie un mare consumator, dar, din fericire, Arctic e o firma care intelege bine acest lucru si mereu reuseste sa scoata aparate decente pentru piata de la noi.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Arctic AD54240+ face exact ceea ce firma isi propune in general. Adica este un frigider decent, cu pret mic, potrivit pentru locuintele mici, pentru cei care stau singuri sau pentru cei care au un buget redus de achizitii. Si, oricare ar fi motivul pentru care il cumperi, modelul nu arata deloc rau. Nici nu e spectaculos, dar nimeni nu se orienteaza spre un astfel de model daca vrei ceva premium (iar in cazul in care crezi ca asa va fi, atunci trebuie sa iti revizuiesti modul de a alege frigidere). In plus, acesta nici nu consuma mult, o caracteristica aflata in direct acord cu pretul de achizite. Pana la urma, poti gasi si puncte negative, dar e usor sa treci peste ele.

Save

7.5 Total Score
Arctic AD54240+, model cu doua usi, micut, dar de calitate

Arctic AD54240+ - frigider cu doua usi la un pret mai mult decat acceptabil. Nu este spectaculos, dar ofera mai mult decat minimul necesar.

PROS
  • Raport calitate pret excelent
  • Partea de frigider are un volum rezonabil
  • Consuma putina energie electrica
CONS
  • Design cam banal
  • Congelator mic
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply