Bosch KGV58VL31S

Combinele frigorifice nu difera doar prin pret si oarecum prin design, ci, cel mai mult, prin functiile si caracteristicile de care dispun, care le ofera originalitate. Asadar, un model ca aceasta combina frigorifica Bosch KGV58VL31S (acum la promotie), se face usor remarcata in oferta unui magazin de profil prin mai multe lucruri, pe care le poti descoperi si tu.

Bosch KGV58VL31S deschis

Despre Bosch KGV58VL31S

Acest aparat are dimensiuni de 191 x 70 x 77 de centimetri (I x L x A) si o greutate de 94 de kilograme. Autonomia sa este de 26 de ore, deci, daca este oprit curentul electric, produsele alimentare pot ramane la o temperatura potrivita mai bine de o zi. Dispozitivul este unul silentios, atingand pragul de zgomot de 40 de decibeli. Acesta are un compresor si un sistem de racire. Modelul face parte din clasele climatice SN – T.

Bosch KGV58VL31S
Combina frigorifica Bosch KGV58VL31S, 505 l, Clasa A++, H 191 cm, Argintiu

Dispozitivul acesta are un volum net total de 505 litri, din care 379 de litri apartin de frigider si restul de 126 de litri de congelator, ceea ce incadreaza produsul in categoria celor de tip XXL. Aparatul este unul cu adevarat spatios, pe care te poti baza, deoarece va avea loc pentru toate produsele tale alimentare, atat cele proaspete, cat si cele congelate.

Bosch KGV58VL31S

Caracteristici generale

Consumul energetic inregistrat de acesta este de 292 de KWh pe an, ceea ce include aparatul in clasa de eficienta energetica A++, indicandu-ti un model foarte eficient si economic pe care te poti baza, fara sa te temi ca iti va incarca factura electrica.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Frigiderul are cinci rafturi facute din sticla securizata, menite sa reziste socurilor mecanice si zgarieturilor. De asemenea, fiind din sticla si nu din sarma, acestea impiedica scurgerea de lichide intre rafturi. Sistemul de dezghetare de care dispune aceasta parte a combinei este automat. Congelatorul are doua compartimente si un compartiment mare, denumit Big Box.

Acesta are o capacitate de congelare de 14 kilograme in 24 de ore. Alte functii atractive prezente aici sunt calendarul pentru produse congelate si Vario Zone. VarioZone iti ofera o flexibilitate mai buna in congelator, pentru ca prezinta posibilitatea de indepartare a rafturilor si a sertarelor.

Modelul de combina frigorifica Bosch KGV58VL31S are culoarea argintie, maner vertical integrat si iluminare interioara. Usile sale se deschid pe partea dreapta, dar acestea sunt reversibile, deci se pot schimba pentru a se deschide si pe partea stanga. Cablul sau de alimentare are o lungime mare, de 2.4 metri.

Dispozitivul are functia de super congelare, reglarea electronica a temperaturii si Power Ventilation, aceasta reprezentand racirea dinamica ce se produce cu ajutorul unui ventilator interior. La acestea se adauga sistemul Low Frost si evacuarea apei din condens. Ca accesorii, modelul de combina frigorifica Bosch KGV58VL31S are o tava pentru gheata, un suport pentru sticle si un suport pentru oua.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Avand in vedere toate aceste lucruri, modelul de combina frigorifica Bosch KGV58VL31S nu iti ofera niciun motiv pentru care sa nu-l cumperi, chiar si pretul sau de achizitionare fiind usor explicat prin modernitatea de care da dovada aparatul, de aceea reprezinta investitia cea mai buna pentru locuinta ta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply