Samsung RT38K5530S9/EO

Foarte multe persoane au impresia gresita ca Samsung este doar un bun producator de televizoare si telefoane. Insa, de multe ori, aceasta companie si-a dovedit eficacitatea si atunci cand vine vorba de frigidere sau masini de spalat. Un bun exemplu in acest sens este modelul de frigider Samsung RT38K5530S9/EO (acum in promotie), care nu doar ca se dovedeste performant, dar vine si cu un design foarte placut. El este adesea alegerea ideala pentru multe locuinte moderne, avand in vedere faptul ca poate pastra alimentele proaspete.

Samsung RT38K5530S9 EO

Despre Samsung RT38K5530S9/EO

Daca aruncam o privire rapida asupra caracteristicilor tehnice ale acestui frigider, ne putem da seama ca el are cu ce se lauda. Este un frigider ce face parte din clasa A+, adica vine cu un consum mai redus (cu aproape 20%) decat ale dispozitive ce fac parte din clasa A.

Samsung RT38K5530S9/EO
Frigider Samsung RT38K5530S9/EO, 384 l, Clasa A+, No Frost, H 178.5, Inox

Sistemul Twin Cooling Plus este una dintre cele mai bune dotari cu care se poate lauda acest frigider Samsung RT38K5530S9/EO si are un dublu rol: pe de-o parte de a pastra temperatura optima si nivelul de umiditate ideal in frigider, iar pe de alta parte de a pastra alimentele proaspete, ajutandu-se sa nu capete miros.

Samsung RT38K5530S9 review

Ati observat probabil ca, daca asezati o salata de vinete cu ceapa in frigider, fara sa impachetati recipientul in care este asezata, si celelalte alimente care nu sunt ambalate pot capata acest miros. Acest lucru se dovedeste deosebit de enervant, mai ales pentru cei care nu tolereaza ceapa.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Frigiderul Samsung RT38K5530S9/EO – caracteristici tehnice

Frigiderul Samsung RT38K5530S9/EO permite 7 niveluri de racire pe care utilizatorul le stabileste in functie de alimente. De exemplu, in cazul in care vreti sa savurati un suc de fructe rece, vara, cand temperaturile sunt foarte ridicate, indicat ar fi sa setati o temperatura mai scazuta pentru frigider. De asemenea, dincolo de aceste performante, frigiderul se mai remarca si prin faptul ca el este unul destul de silentios, zgomotul produs de el fiind de doar 41 de dB.

In ceea ce priveste volumul, un alt aspect deosebit de important pentru cumparatori, acesta este de 384 L (volum net total). Dintre acestia, 89 L sunt ocupati de congelator.

Frigiderul contine 4 rafturi, confectionate din sticla securizata, rezistenta. Exista, totodata, si patru suporturi pe usa, dar si un compartiment pentru legume sau fructe. Rafturile sunt de tipul BigGuard si FreshBox, contribuind la mentinerea prospetimii alimentelor.

Sistemul de dezghetare al congelatorului este de tipul No Frost, acesta avand o capacitate de congelare de 6 kg/ora. Autonomia frigiderului este de 13 ore, iar raportul calitate-pret este unul bine stabilit. Este vorba, in concluzie, de un frigider inteligent, iar pretul este pe masura.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Frigiderul Samsung RT38K5530S9/EO – cateva aspecte de design

Samsung RT38K5530S9/EO este un frigider de culoarea inoxului, o culoare care nu se dovedeste deloc pretentioasa atunci cand vine vorba de asortat. Deschiderea este standard, balamalele fiind pozitionate pe partea dreapta. In ceea ce priveste forma si dimensiunile, se poate spune ca este un frigider destul de mare, ideal pentru intreaga familie. Mai precis, dimensiunile sunt de 178.5 x 67.5 x 66.8 cm, iar greutatea este de 67 kg. Afisajul dispozitivului este cu LED, ceea ce il face sa fie destul de usor de folosit de catre orice utilizator.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply