Samsung RB33J3830SA/EF

Cand vine vremea sa-ti cumperi o noua combina frigorifica, cel mai indicat e sa-ti cumperi un model realizat de o companie foarte celebra, ca Samsung, ca sa te asiguri ca ceea ce ai cumparat este un produs de calitate superioara, dupa cum arata si aceasta combina frigorifica Samsung RB33J3830SA/EF, acum la oferta.

Samsung RB33J3830SA EF

Despre Samsung RB33J3830SA/EF

Combina frigorifica Samsung RB33J3830SA/EF dispune de sistem de racire, atat pentru partea de congelator, dar si pentru partea de frigider, de tip NO FROST, acesta fiind cel mai modern posibil si se remarca prin faptul ca nu mai permite formarea de gheata, deci nici nu mai trebuie sa faci dezghetarea aparatului la sase luni, ca la aparatele vechi.

Samsung RB33J3830SA/EF
Combina frigorifica Samsung RB33J3830SA/EF, 321 l, Clasa A+, H 185 cm, No Frost, Dozator apa, Display, Metal Graphite

Analizand caracteristicile acestui model de combina frigorifica Samsung RB33J3830SA/EF, vei descoperi de ce este bine sa ti-o cumperi. Volumul sau net total este foarte mare, de 321 litri net, 348 de litri brut. Din acest total, 98 de litri apartin de congelator si 223 de litri de frigider.

Samsung RB33J3830SA EF inchis

Pentru ca ai atat de mult spatiu la indemana, nu mai trebuie sa iti faci griji ca nu vei avea loc pentru depozitarea tuturor produselor alimentare, fie ca acestea sunt proaspete sau congelate. Modelul dispune si de afisaj si de dispenser pentru apa.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

De ce un aparat Samsung

Clasa de eficienta energetica din care face parte aceasta combina frigorifica Samsung RB33J3830SA/EF este A+, pentru ca are un consum energetic mic, de doar 280 kWh pe an. Clasa A+ este mai eficienta cu 24% decat clasa A, de aceea investitia in acest aparat este recomandata, pentru a face economii cat mai mari.

Frigiderul are patru rafturi ce sunt fabricate din sticla securizata. Asadar, acestea nu doar ca impiedica scurgerea de lichide intre rafturi, dar sunt si rezistente in fata zgarieturilor sau a socurilor mecanice. Aici se mai afla si patru suporturi de usa si un compartiment pentru legume si fructe. Sistemul de dezghetare pentru frigider este automat. Congelatorul dispune si el de un sistem de dezghetare automat si are trei compartimente, dar si o capacitate de congelare foarte mare, de 12 kilograme in 24 de ore.

Combina frigorifica Samsung RB33J3830SA/EF este facuta dintr-un material foarte rezistent si bun, inoxul, si are culoarea Metal Graphite. Aparatul are usi reversibile, deci poate fi schimbat usor sensul de deschidere al acestora. Iluminarea interioara se face cu ajutorul tehnologiei LED. Dispozitivul are si termostat reglabil.

Modelul de combina frigorifica Samsung RB33J3830SA/EF include functia de super congelare si un sistem de avertizare pentru usa deschisa. Ca accesorii, vei gasi un suport pentru sticle, unul pentru oua si o tava pentru gheata.

Dimensiunile sale sunt de 185 x 59.5 x 66.8 de centimetri (I x L x A), cu o greutate de 67.5 kilograme. Nivelul de zgomot produs este de 39 de decibeli. Clasele climatice din care face parte aparatul sunt SN – N – ST. Modelul are un singur compresor si un agent de racire de tip R600a.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Neavand niciun motiv pentru care sa nu cumperi aceasta combina frigorifica Samsung RB33J3830SA/EF, inclusiv pretul ei fiind atractiv, nu iti mai ramane decat sa profiti de ocazie si de oferte.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply