LG GBP20PZCZS

Unele modele de combina frigorifica intrec cu mult asteptarile pe care le avem de la un astfel de aparat, avand tot felul de functii si caracteristici cu adevarat ultra-moderne si diferite fata de ceea ce ne asteptam sa gasim intr-un astfel de aparat, dupa cum demonstreaza si aceasta combina frigorifica LG GBP20PZCZS (acum la cel mai mic pret).

LG GBP20PZCZS deschis

Despre LG GBP20PZCZS

Acest aparat se remarca, in primul rand, prin faptul ca realizeaza foarte multa economie de energie datorita prezentei unui compesor liniar cu inverter. Acesta a revolutionat, cu adevarat, nucleul unui frigider, oferindu-ti foarte multa economie de energie, o durabilitate mult mai mare si un control bun pentru temperatura, pastrand produsele alimentare proaspete pentru o perioada mult mai lunga de timp.

LG GBP20PZCZS
Combina frigorifica LG GBP20PZCZS, No Frost, Compresor Inverter, Wifi, 343 Litri, Clasa A++, Display Intern, H 200 cm, Argintiu

Acest model de combina frigorifica LG GBP20PZCZS are dimensiuni de 201 x 59.5 x 65 de centimetri (I x L x A), cu o greutate de 81 de kilograme. Clasele climatice pentru acest aparat sunt SN – T. Agentul sau de racire este de tip R600a. Autonomia de care se bucura aparatul acesta este de 16 ore. Cu alte cuvinte, daca are loc o pana de curent, produsele alimentare, proaspete sau congelate, vor fi pastrate la o temperatura care sa le fereasca de stricare sau dezghet. Nivelul de zgomot atins de aparat este foarte redus, de numai 37 de decibeli.

LG GBP20PZCZS

Functii ultra moderne in acest aparat

Pentru partea de design, aceasta combina frigorifica LG GBP20PZCZS se poate lauda cu faptul ca este facuta din inox si ca are si culoarea materialului respectiv, oferindu-i un aspect mult mai modern. Dispozitivul are usi reversibile, ceea ce inseamna ca le poti schimba sensul de deschidere, dupa cum iti permite spatiul din bucatarie. Manerul este incastrat. Acesta are iluminare interioara si termostat reglabil.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Frigiderul dispune de trei rafturi care sunt fabricate din sticla, de patru suporturi pentru usa, dar si de un compartiment pentru fructe si legume. Congelatorul e alcatuit din trei compartimente si are o capacitate de congelare de noua kilograme in 24 de ore. Sistemul de dezghetare de care dispune acesta este cel mai modern, adica No Frost. Atat frigiderul, cat si congelatorul, dispun de sistem de racire de tip No Frost.

Consumul pe care il inregistreaza aceasta combina frigorifica LG GBP20PZCZS este de 248 de kWh pe tot parcursul unui an, de aceea aparatul face parte din clasa de eficienta energetica A++, indicand un produs cu un consum mic de energie electrica, ce este foarte economic.

Volumul net pe care il are acest dispozitiv este de 343 de litri, cu un volum net de congelator de 93 de litri si un volum net pentru frigider de 250 de litri. Volumul brut pentru combina frigorifica LG GBP20PZCZS este de 375 de litri. Asadar, ai rezolvat problema depozitarii de produse alimentare, avand loc suficient pentru toate.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Avand si o multime de alte puncte de atractie, ca display-ul intern si prezenta Wi-Fi-ului, aceasta combina frigorifica LG GBP20PZCZS e una dintre cele mai moderne de pe piata, pe care te poti baza in gospodarie, de acum inainte, fara nicio problema, ajutandu-te in tot ceea ce vrei.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply