LG GBB60PZDZS

Fiecare combina frigorifica are cate ceva care sa te atraga, fie ca e vorba de pret, design sau anumite functii. De aceea, pentru ca exista cereri atat de diferite, si aparatele s-au diversificat foarte mult, asa ca poti sa gasesti un model ca aceasta combina frigorifica LG GBB60PZDZS (acum in oferta), care te va atrage prin mai multe aspecte, de aceea e bine sa o analizezi bine, pentru ca tocmai ti-ai gasit noua combina frigorifica.

LG GBB60PZDZS

Despre LG GBB60PZDZS

Acest dispozitiv include, de exemplu, Smart Diagnosis, creat de LG, care te lasa sa remediezi mult mai usor orice defectiune care ar putea sa apara. Reprezentantii centrului de asistenta de la LG pot sa te ajute sa pui un asa zis diagnostic mai usor prin telefon la cele mai multe probleme care ar putea sa apara, lucru ce te va ajuta sa economisesti nu doar timp, pentru ca nu mai trebuie sa mergi la un service, ci si bani, tot din acelasi motiv, daca perioada de garantie a expirat.

LG GBB60PZDZS
Combina frigorifica LG GBB60PZDZS, 343 l, No Frost, Clasa A++, H 200 cm, Argintiu

Aceasta combina frigorifica LG GBB60PZDZS este un frigider cu doua usi cu un consum energetic de 266 de kWh pe an, ceea ce inseamna ca aparatul face parte din clasa de eficienta energetica A++. Un aparat care sa consume putina energie este perfect pentru orice locuinta, deoarece combina frigorifica sta mereu in priza si nu vrei sa ai factura la energie electrica incarcata.

LG GBB60PZDZS inchis

Alege un produs LG

Volumul net de care se bucura aceasta combina frigorifica LG GBB60PZDZS este de 343 de litri, cel brut fiind de 375 de litri. Volumul net pentru congelator este de 93 de litri si cel pentru frigider este de 250 de litri. Sistemul de racire de care dispune atat frigiderul, cat si congelatorul, este cel de tip No Frost.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Frigiderul are in interior trei rafturi de sticla si un compartiment pentru legume si fructe. La acestea se adauga patru suporturi pentru usa. Modelul are un sistem de tip Multi Airflow si are un sistem de dezghetare automat. Acelasi tip de sistem de dezghetare este folosit si pentru congelator, acesta avand trei compartimente si o capacitate de congelare de noua kilograme in 24 de ore.

Ca design, aceasta combina frigorifica LG GBB60PZDZS se face remarcata prin culoarea sa argintie si deschiderea standard a usilor pe partea dreapta, lucru care se poate schimba, usile fiind reversibile. Aparatul are si iluminare interioara. Acesta dispune si de o serie de functii si sisteme atractive, ca functia Eco si functia de super congelare, precum si sistemul pentru avertizare ca usa a fost lasata deschisa, la care se adauga si deja mentionatul Smart Diagnosis.

Dimensiunile acestui aparat sunt de 201 x 59.5 x 66.5 de centimetri (I x L x A), cu o greutate de 79 de kilograme. Produsul are un singur compresor si face parte din clasele climatice SN – T. Agentul de racire este de tip R600a.

Vezi aici pretul cu transport gratuit!

Concluzii

Investitia in aceasta combina frigorifica LG GBB60PZDZS este una dintre cele mai bune pe care poti sa le faci pentru gospodaria ta, de aceea nu trebuie sa eziti sa o faci cat mai repede posibil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply