Whirlpool W5 921E OX

Sa vorbim putin despre combine frigorifce. Acestea reprezinta o dotare de baza in orice gospodarie. Asa ca nu conteaza ca este vorba despre una cu dotari moderne sau clasice. Important este ca lipsa unei combine frigorifice sau a unui frigider nu este deloc un lucru justificat. Astfel, in acest material, pentru ca ne-am propus sa va oferim si o recomandare, va prezentam modelul Whirlpool W5 921E OX.(ACUM la reducere)

Whirlpool W5 921E OX

Despre Whirlpool W5 921E OX

Whirlpool W5 921E OX este genul de combina frigorifica imbracata intr-o nuanta de gri, mai precis intr-o culoare usor de asortat a inoxului. Inaltimea sa este generoasa si este de 201 cm. Din punct de vedere al volumului, combina Whirlpool W5 921E OX pune la dispozitia utilizatorilor sai aproape 400 de L, fapt care o situeaza lejer in categoria combinelor de dimensiuni mari.

Whirlpool W5 921E OX
Combina frigorifica Whirlpool W5 921E OX, 372 l, Clasa A++, 6th Sense, H 201 cm, Inox

Iar aceasta veste este una excelenta pentru utilizatori, deoarece combina ofera suficiente rafturi si compartimente pentru depozitare. Dar sa vedem ce ofera si din alte puncte de vedere.

Despre Whirlpool W5 921E OX

Combina frigorifica Whirlpool W5 921E OX – un model necesar in bucataria ta moderna

Citeste si despre Bosch KGF39SB45

Un aspect interesant legat de aceasta combina marca Whirlpool W5 921E OX este faptul ca ea face parte dintr-o clasa economic. Mai precis, cand afirmam acest lucru va spunem ca este unul asumat. Pentru a va convinge, va precizam faptul ca aceasta combina frigorifica face parte din clasa A++ si ofera un consum destul de redus.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Ba mai mult, conform specialistilor, consumul sau este mai redus decat in cazul combinelor care fac parte din clasa A. In ceea ce priveste sistemul de functionare, acesta este de tipul Direct Cool. El nu este la fel de eficient pentru No Frost, acel sistem recunoscut pentru faptul ca nu ingheata deloc alimentele, ci doar le raceste. Insa, trebuie luat in considerare si faptul ca pretul combinei prezentate este mai modest decat in cazul altor modele de pe piata.

Insa, chiar si asa, sistemul Direct Cool care apartine de Whirlpool W5 921E OX wsre unul care determina o racire foarte rapida si eficienta. Acest lucru se realizeaza cu un nivel destul de redus de gheata asupra alimentelor.

Citeste si despre LG GBB59PZDZS

Display-ul acestui model este un alt mare plus. Acesta este de tipul EOS si determina un control deplin al temperaturii. In ceea ce priveste stocarea fructelor si legumelor, adica a unor dintre cele mai sensibile alimente, trebuie sa precizam ca acest lucru se realizeaza intr-un sertar special numit Fresh Box. Acesta determina nu doar un nivel perfect in ceea ce priveste temperatura, ci si umiditatea. Mai mult decat atat, procesul de dezghetare al acestei combine se realizeaza rapid si usor.

Odata cu acest lucru se realizeaza si un control deplin al aspectului alimentelor, precum si a gustului acestora. Ba mai mult, ca in cazul oricarui electrocasnic din gama Whirlpool, Whirpool W5 921E OX dispune si de tehnologia Al Saselea Simt. Aceasts este suficienta pentru a determina temperatura potrivita in interiorul dispozitivului, astfel incat perioada de pastrare sa fie majorata.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul este considerat si el un atu pentru modelul Whirlpool W5 921E OX. Acesta este ideal pentru persoanele care cauta un produs bun, dar cu un buget redus.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply