Daewoo RN-T536RGS

Ce asteptari poti avea de la o combina frigorifica? Sa aiba o dimensiuni bune – pentru a se putea integra in bucatarie? Sa fie usor de utilizat – chiar si de catre cei mici? Sa treaca testul timpului – astfel incat sa poate fi pastrata vreme mai indelungata? Sa fie economica? Sa raceasca bine alimentele, indiferent de natura acestora? De ce nu toate cele de mai sus? Si da, este posibil datorita unei combine frigorifice precum Daewoo RN-T536RGS, modelul pe care intentionam sa vi-l prezentam si noi in acest review. (ACUM la reducere)

Daewoo RN-T536RGS

Despre Daewoo RN-T536RGS

Volumul acestei combine frigorifice este unul bine stabilit. Mai precis, este vorba despre 362 L, fapt care o situeaza in categoria combinelor de dimensiuni mari si o ajuta sa satisfaca usor nevoile unei familii obisnuite, care are obiceiul de a gati acasa, mancaruri ce trebuie pastrate la rece. Referitor la design, modelul este unul simplu, cu o inaltime de 200 cm si o culoare argintie placuta si, in acelasi timp, atractiva si moderna.

Daewoo RN-T536RGS
Combina frigorifica Daewoo RN-T536RGS, 362 l, Clasa A++, Full No Frost, Iluminare LED, H 200 cm, Argintiu

Un alt aspect ce nu tine de design, dar este extrem de important in cazul acestei combine este iluminarea. In interiorul combinei, iluminarea este pe baza de LED si ajuta utilizatorul sa se orienteze usor in identificarea alimentelor de care are nevoie.

Despre Daewoo RN-T536RGS

Combina frigorifica Daewoo RN-T536RGS – genul de combina care isi gaseste usor loc in casa ta

Citeste si despre Beko RCNA340K20XP

Sistemul No Frost este de departe una dintre cele mai importante dotari ale modelului Daewoo RN-T536RGS. Iar asta pentru ca aceasta combina ajuta utilizatorul sa nu mai faca eforturi suplimentare in dezghetarea sa. Pur si simplu, congelatorul si implicit alimentele asezate in interiorul sau nu mai ingheata, ci sunt pastrate in conditii bune.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Ba mai mult, sistemul No Frost al acestui model este cel care determina si un consum redus. Si vorbim in acest caz despre clasa A++. La toate acestea, se adauga si un compresor de tipul Digital Smart Control. Acesta este cel care controleaza consumul de energie, fiind cel care garanteaza o durata de viata indelungata in cazul acestei combine.

Insa, chiar daca sistemul este de tip No Frost, capacitatea de congelare ramane excelenta. Ea se dovedeste de 5 x mai mare decat in cazul modelelor frigorifice obisnuite. Compartimentele si sertarele combinei Daewoo RN-T536RGS sunt un punct de interes pentru toti cei care isi doresc sa optimizeze considerabil consumul si sa beneficieze de .

Citeste si despre Hansa FK261.3X

Un alt aspect important legat de combina prezentata este atributul Low Noise Level. Acesta determina un nivel scazut de zgomot, fapt care o face ideala pentru cei care prefera o casa linistita. Dincolo de asta, Daewoo RN-T536RGS include si un ventilator responsabil cu distribuirea curentilor de aer. Acesta este cel care inconjoara alimentele din interiorul combinei in curenti de racire.

Si apropo de racire. Aparatul frigorific prezentat vine si cu SuperMode. Acesta este responsabil cu racirea alimentelor in mod rapid. Asa ca daca tocmai ati cumparat fructe proaspete si vreti sa va bucurati de gustul lor rece, printr-o simpla apasare de buton puteti activa SuperModer.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Din punct de vedere al pretului, vorbim despre o combina care respecta normele impuse de celelalte modele de pe piata.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply