Liebherr Comfort ICUS 3324

Atunci cand o familie cauta o combina frigorifica, sunt cateva aspecte pe care aceasta cauta sa le ia in considerare: cat de incapatoare este, cat de bine raceste si ce economii poate aduce. Iar pentru cei care sunt interesati de o oferta in perioada urmatoare, avem noi raspunsul: combina frigorifica Liebherr Comfort ICUS 3324, un model care, asa cum indica si denumirea sa, cauta sa aduca cel mai bun confort, pentru toti cei care o folosesc. (ACUM la reducere)

Liebherr Comfort ICUS 3324

Despre Liebherr Comfort ICUS 3324

Acest model vine in primul rand cu atributul de a fi incorporabila, ceea ce o face o combina foarte usor de integrat in mobilierul de bucatarie modern. Dimensiunile sunt potrivite, fiind vorba de o inaltime de 178 cm, fapt care nu va pune probleme nici in incaperile cu tavan mai jos si nici in cazul majoritatii mobilierului de bucatarie clasic.

Liebherr Comfort ICUS 3324
Combina frigorifica incorporabila Liebherr Comfort ICUS 3324, 274 l, Clasa A++, Iluminare LED, VarioSpace, H 178 cm

Din punct de vedere al culorii, pentru acest model a fost aleasa o nuanta clasica, usor de asortat. Este vorba despre alb, fapt care satisface dorintele intregii familii, deoarece o face destul de usor de asortat.

Despre Liebherr Comfort ICUS 3324

Combina frigorifica incorporabila Liebherr Comfort ICUS 3324 – o combina tipica pentru o familie

Citeste si despre Arctic O30P+

Combina Liebherr Comfort ICUS 3324 face parte din clasa A++, fapt care inseamna un consum redus de energie electrica. De fapt, clasele A++ si A+++ sunt favoritele atunci cand vine vorba despre produse care sunt tinute in permanenta in priza. Iar combina este cu siguranta un astfel de produs, deoarece ea trebuie sa raceasca in permanenta alimentele.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Tot despre Liebherr Comfort ICUS 3324 trebuie sa precizam faptul ca vine cu un sertar special pentru fructe si legume. Acesta determina prospetime si ajuta la mentinerea buna a alimentelor. Denumirea sa este sugestiva: BioCool si este genul de sertar care controleaza nu doar temperatura din interior, ci si niveluld e umiditate.

Din punct de vedere al sertarelor, nu uitam nici compartimentul special pentru oua. Acesta ajuta la economisirea de spatiu, in cazul cartoanelor de oua mari. Iar acest compartiment ofera spatiu suficient pentru 20 de oua de gaina si 28 de prepelita. Recomandarea celor care l-au incercat deja este ca ouale sa fie asezate cu varful in jos, pentru a le creste durata de pastrare.

Citeste si despre Arctic AK60360+

Referitor la economisire, in cazul modelului Liebherr Comfort ICUS 3324 vorbim despre clasa A++, ceea ce o face inca o data o combina ideala pentru o familie cu multe cheltuieli. Sistemul FrostSafe este si el un mare plus, fiind cel care are grija ca aerul rece sa nu iasa atunci cand este deschisa combina. Astfel, acest model permite o vizualizare perfecta in interiorul compartimentului, fiind cel care confera in acelasi timp conditii excelente.

Interiorul combinei Liebherr Comfort ICUS 3324 nu a fost nici el neglijat. Acesta este de inalta calitate si include rafturi elegante si, in acelasi timp, rezistente. In plus, utilizarea lor este cat se poate de versatila.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Nu uitam nici sistemul PowerCooliung, cel care determina in cazul combinei Liebherr Comfort ICUS 3324 o racire performanta. Tot el este cel care mentine in interior temperatura cat se poate de constanta, chiar daca usa este deschisa frecvent.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply