Arctic O30P+

Nevoia de stocare a unor alimente poate varia foarte mult si asta pentru ca poate fi vorba despre comercializarea unora sau poate despre pastrarea lor pentru consum insa in ambele cazuri trebuie ca stabilirea conditiilor de pastrare sa fie una fiabila.(oferta de AZI aici)

Arctic O30P+

Despre Arctic O30P+

Alegerea unei lazi frigorifice poate fi un exemplu in ceea ce tine de stocarea de alimente iar un model precum Arctic O30P+ poate fi prezent foarte usor in cadrul unui magazine unde se comercializeaza produse congelate.

Arctic O30P+
Lada frigorifica Arctic O30P+, 298 l, Clasa A+, Alb texturat

Tot despre prezenta acestui model Arctic O30P+ poate fi vorba si daca aveti de posibilitatea de a produce unele alimente si astfel de a le si conserva pentru a fi folosite ulterior.

Despre Arctic O30P+

Mai sigur

Citeste si despre Sharp SJXE680MBK

Modalitatile de pastrare pentru unele alimente sunt multiple dar cu siguranta nici una dintre ele nu se compara cu cea in care puteti sa treceti la congelarea acestora. In acest caz Arctic O30P+ poate fi elemental cel mai important si asta pentru ca va ofera posibilitatea de a pastra o cantitate insemnata de fructe, legume dar si de produse din carne. O limita in ceea ce tine de asta este doar dorinta pe care o aveti si sunt pareri care sustin faptul ca fructele si legumele congelate atunci cand este sezonul lor sunt mai sanatoase decat cele din comert dar aduse de la mii de kilometri distanta in extrasezon.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta lada frigorifica!

Se poate sa dati peste Arctic O30P+ si in cadrul unui magazine insa la fel de simplu poate fi vorba si de instalarea sa in cadrul unei benzinarii sau doar pentru a comercializa gheata. In orice utilizare trebuie sa vedeti si ceea ce presupune aducerea sa in slujba voastra si asta nu doar datorita pretului destul de accesibil.

Urmatoarea etapa dupa achizitia Arctic O30P+ este cea a aducerii si instalarii iar elemental major este cel privind gabaritul sau si mai exact dimensiunea de 110.1 cm in latime, 86 cm in inaltime si 72.5 cm in adancime. Fiind totusi o lada frigorifica este vorba despre prezenta unui capac cu o deschidere in plan vertical ceea ce conditioneaza oarecum locul unde va fi asezata.

Citeste si despre Arctic AND266+

Modul de utilizare sau modalitatile sunt legate si de ceea ce inseamna posibilitatile de stocare si asta pentru ca volumul net total pe care Arctic O30P+ il ofera este unul de 298l. Cu siguranta este vorba despre o capacitate de stocare destul de insemnata si mai mult decat atat poate fi vorba si de o folosire avantajoasa a acestuia cu ajutorul celor doua cosuri metalice.

Nici in ceea ce tine de capacitatea de congelare de 15kg in 24h nu este ceva de neglijat dar nici partea de autonomie de 36h insa pentru cei mai multi o utilizare eficienta este una cu un consum de energie avantajos iar pozitionarea acestui model este in clasa de eficienta energetica A+.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

O siguranta in ceea ce priveste conditiile de pastrare a unor alimente dar si in ceea ce tine de partea alimentatie pe care unele persoane o pot avea este importanta si necesara iar o astfel de lada frigorifica poate oferii acest lucru.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply