Sharp SJXE680MBK

Cum evolutia este un element care ne caracterizeaza si mai mult care reprezinta cam tot ceea ce inseamna tehnologie este normal ca sa gasim noi si noi produse mai ales in partea de electronice si electrocasnice ce pot fi utilizate in locuinta voastra iar Sharp SJXE680MBK este o materializare al acestor lucruri.(vezi reducerile de AZI)

Sharp SJXE680MBK

Despre Sharp SJXE680MBK

Un frigider cu doua usi pentru ca asta reprezinta acest model Sharp SJXE680MBK poate fi cea mai buna varianta pentru cei care gasesc o combina frigorifica sau un model side by side mult prea mari dar au nevoie si de un congelator dar si de un frigider. Cele doua compartimente insa prin acest model pot aduce noi caracteristici si unele chiar mult mai avantajoase de cat multe alte modele.

Sharp SJXE680MBK
Frigider Sharp SJXE680MBK, 536 l, Clasa A++, Ioni Plasmacluster, J-Tech Inverter, H 175 cm, Negru

Faptul ca este un frigider cu doua usi modern si nou ca si tehnologie se poate vedea inca din partea de aspect intrucat veti avea culoarea neagra, finisajele speciale, manerele verticale dar si un aspect general modern si elegant.

Despre Sharp SJXE680MBK

Usor pentru orice

Citeste si despre Arctic AND266+

Patea de asezare a acestui model ar trebui sa fie cam primul element de analizat la acest model Sharp SJXE680MBK si asta pentru ca este vorba despre faptul ca nu toate locuintele sunt la fel si nu toate au aceasi suprafata. Este vorba despre un frigider cu doua usi al carui inaltime este de 175 cm, al carui latime are 80 cm iar pentru partea de adancime veti avea 73.5 cm.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

De partea de gabarit mai putem sa legam si ceea ce inseamna capacitatea de stocare iar asta prin faptul ca veti avea la dispozitia voastra un volum net de 536l ceea ce este cu siguranta foarte multe pentru orice bucatarie. Impartirea volumul se poate face in ceea ce tine de acest model Sharp SJXE680MBK intre frigiderul de 388l si congelatorul de 148l.

Fiecare dintre cele doua compartimente are si alte elemente ce pot constituii avantaje in alegerea si utilizarea Sharp SJXE680MBK si veti avea pentru congelator un compartiment cu o capacitate de congelare maxima de 7kg in 24h. pentru frigider putem incepe cu partea de 3 rafturi, compartiment pentru fructe si legume dar si rafturile din sticla ce pot fi asezate functie de dorinte.

Citeste si despre Beko RDNE535E20DZM

Pentru ambele compartimente insa elementul cel mai important insa poate fi tehnologia cu care acesta va asigura temperatura necesara pentru a avea conditiile ideale pentru alimente. Veti putea sa va bazati pe partea de sistem de racire cu agent de racire de tip R600a dar si pe un sistem cu ioni Plasmacluster.

Nu trebuie sa pierdem din vedere nici aspectul privind partea de costuri pe care le implica alegerea si utilizarea Sharp SJXE680MBK iar pe langa pretul de achizitie este vorba si despre ceea ce inseamna consumul de energie specific clasei A++. Cei care isi fac griji pentru linistea locuintei lor si pentru a nu ii deranja absolut nimic acest frigider nu va atinge decat un nivel de zgomot de 36dB ceea ce nu este deloc mult.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Un frigorific eficient este un model care poate sa va ofere atat o siguranta in ceea ce tine de conditiile de pastrare pentru alimente cat si o siguranta in ceea ce priveste utilizarea iar acest model poate face asta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply