Arctic AND266+

Nu cred ca exista firma romaneasca producatoare de aparate electrocasnice mai celebra decat Arctic. Si chiar daca produsele lor sunt rareori unele de calitate premium, acesta sunt mai mult decat rezonabile in ceea ce priveste raportul dintre pret si calitate. Si bineinteles, cele mai importante modele raman frigiderele, cele care in urma cu zeci de ani au si dat numele brandului. Arctic AND266+ este un model ok ca dimensiuni, foarte avantajos ca pret si cu dotari acceptabile. Deci unul care iti poate atrage atentia.(cea mai buna oferta AICI)

Arctic AND266+

Despre Arctic AND266+

In primul rand, acesta este unul dintre aparatele cu doua usi. Nu este un model pentru cei cu spatiu redus in casa (deci nici nu ocupa prea mult), ci mai curand pentru persoanele care locuiesc singure. Volumul este unul decent si daca nu simti asa intens nevoia unui refrigerator mare, acesta poate sa fie potrivit.

Arctic AND266+
Frigider cu doua usi Arctic AND266+, 253 l, Clasa A+, H 151 cm, Alb

In al doilea rand, Arctic AND266+ are un design perfect acceptabil. Nu este frigider spectaculos, dar e destul de inalt (are 153 cm), are manere la ambele usi si materialele par sa fie de calitate. Pe langa acestea, nu vine cu cine stie ce sisteme externe, dar cred ca la pretul sau ofera exact atat cat trebuie pentru a fi atractiv pentru public.

Despre Arctic AND266+

Spatiu destul intr-o compartimentare buna

Citeste si despre Arctic ANFB245+

Uneori, frigiderele au problema spatiului. Arctic AND266+ reuseste sa treaca peste aceasta, punand la dispozitia cumparatorului un volum suficient in ambele compartimente. Bineinteles, frigiderul in sine e mai mare, dar nici congelatorul nu lasat la voia intamplarii.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Volumul total al aparatului este de 253 l. Frigiderul are 184 dintre acestia. Cat priveste compartimentarea, el contine trei rafturi din sarma, un compartiment pentru legume si fructe si inca trei rafturi pe usa (unul dintre ele fiind pentru oua si altul pentru sticle).

Congelatorul are si el un raft, iar spatiul pe care il regasim aici este chiar decent. Partea aceasta are 61 l deci este de inteles de ce producatorii au ales sa foloseasca raftul respectiv. Asa vei reusi sa iti depozitezi mai bine alimentele si nu vei risca sa le pierzi atunci cand deschizi usa.

Citeste si despre Gorenje ORB152CH

In ceea ce priveste modul in care aparatul functioneaza, Arctic AND266+ nu e cu nimic diferit de ceea ce mai gasim pe piata la acest pret. Frigiderul este unul cu dezghetare automata, in timp ce congelatorul este cu sistem manual. Dar vorbim totusi despre un aparat modern, deci nu se va aduna atat de multa gheata incat sa necesite interventii foarte dese.

In final, clasa energetica iti ofera siguranta ca nu vei cheltui foarte mult cu Arctic AND266+ nici dupa ce il vei pune in functiune. Acesta face parte din categoria A+, avand un consum total de 240 kw an. Nu se va cunoaste la factura, asa cum se intampla de cele mai multe ori cu frigiderele mai noi.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, Arctic AND266+ este un model destul de bun, cu volumul potrivit pentru dimensiunile sale. Nu este nici extrem de modern, nici cu adevarat facut pentru familiile numeroase. Dar cand stii ca nu prea ai spatiu sau nu iti doresti ceva spectaculos, el poate sa fie suficient.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply