Heinner HF-H212A+

Heinner este este un producator de buget, cu multe modele aduse din Asia, dar printre toti ceilalti care fac parte din aceasta categorie, ei sunt unii dintre cei mai buni si mai seriosi. Nu doar ca au oferta foarte diversa, dar cauta mereu sa vine cu ceva in plus, cu niste caracteristici care sa ii apropie de brandurile mari. Asa ca atunci cand vezi un frigider precum Heinner HF-H212A+, ar trebui sa ai incredere in el.(cea mai buna oferta AICI)

Heinner HF-H212A+

Despre Heinner HF-H212A+

Acest model este facut in special pentru persoanele care locuiesc singure. Nu este foarte mare, nici foarte modern, dar are un pret bun si toate caracteristicile de baza, deci poate sa fie destul de satisfacator. Depinde si de asteptarile tale de la el (daca sunt exagerate, va dezamagi), dar in principiu este un aparat de calitate.

Heinner HF-H212A+
Frigider cu 2 usi Heinner HF-H212A+, 212 l, Clasa A+, H 143 cm, Alb

Cum nu am vazut inca un frigider ieftin care sa arate si super spectaculos, este clar ca nu ma asteptam ca Heinner HF-H212A+ sa imi schimbe parerea. Design-ul sau este unul comun, dar acelasi lucru se poate spune in legatura cu mai bine de jumatate dintre rigiderele si combinele de pe piata. Asa ca fara a-i reprosa prea multe in acest caz, putem trece la caracteristicile de functionare.

Despre Heinner HF-H212A+

Un volum decent, dar nu iesit din comun

Citeste si despre Electrolux ERN2201BOW

Pe piata exista si modele cu doua usi mai mari decat este Heinner HF-H212A+. Aceasta nu este insa o mare probleme, intrucat nici acelea nu sunt atat de mari si nici acesta nu este mai mic decat ar fi nevoie. Are un volum total de 212 l si chiar daca vine cu un congelator mai mic, partea de frigider este acceptabila.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Asadar, frigiderul are 171 l, fiind suficient de incapator pentru a tine toate alimentele de care ar fi nevoie (oricum ar trebui sa le consumi mai rapid, nu?). Are si trei rafturi din sticla, compartiment pentru legume si fructe si inca patru rafturi pe usa. Dispunerea este eleganta, dar nu este deosebita sau diferita fata de ceea ce vedem la multe alte aparate.

Congelatorul este insa unul destul de mic, la 41 l. Heinner HF-H212A+ te ajuta sa tii cateva pungi de carne sau de legume la congelator, dar daca vrei sa pastrezi mancare pentru un timp mai indelungat, ar trebui sa te reorinetezi.

Citeste si despre Star-Light FTTM-113AP

Singura functie pe care o are frigiderul este cea de setare a temperaturii, cu ajutorul unui termostat reglabil. Este un model destul de simplu, asa ca sistemul de dezghetare este unul manual pentru congelator, dar cel pentru frigider e totusi automant.

Din fericire, faptul ca modelul are doar functiile de baza nu se traduce si printr-o clasa energetica slaba. Heinner HF-H212A+ consuma in jur de 200 kw pe an, o cifra absolut normala pentru un frigider, ba chiar deloc mare, judecand dupa faptul ca il tii in priza aproape mereu.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asa ca Heinner HF-H212A+ reprezinta o solutie, una la fel de buna ca oricare alt model de la o firma mai cu pretentii. Este ieftin, cat de cat incapator si cu toate functiile necesare pentru a oferi un nivel de functionare decent.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply