Star-Light FTTM-113AP

Star Light au o oferta extrem de diversa atunci cand vine vorba despre aparate frigorifice. Ei trec usor de la minibaruri la lazi, la congelatoare, frigidere mai mult sau mai putin complexe sau combine frigorifice. Si toate aceste produse sunt ieftine, potrivite pentru cei care isi doresc un model nou, dar care nu pot sa faca o investitie prea mare, asa cum este si modelul Star-Light FTTM-113AP.(oferta de AZI aici)

Star-Light FTTM-113AP

Despre Star-Light FTTM-113AP

Star-Light FTTM-113AP este un frigider cu o usa, unul destul de mic (asa sunt toate, pana la urma). Nu este un produs complicat, dar isi face treaba. Si chiar daca in descriere spune ca este facut pentru bucatarie, in realitate il poti folosi in orice camera, deci nu ai de ce sa iti faci griji.

Star-Light FTTM-113AP
Frigider cu o usa Star-Light FTTM-113AP, Capacitate 113 l, Clasa A++, H 84.5 cm, Alb

Ca inaltime, Star-Light FTTM-113AP nu trece de un metru. Mai exact, are 83 cm. Dar pentru un model cu o singura usa, dimensiunile sale sunt unele rezonabile. Exteriorul este alb si foarte simplu. Cred ca in bucatarie un astfel de frigider ar arata cel mai bine, dar dincolo de acest fapt, e clar ca poate sa stea si in dormitor (pe post de minibar), in birou sau intr-o camera de hotel. Si daca vrei, il poti masca relativ usor si astfel lumea nici nu isi va da seama ca este acolo.

Despre Star-Light FTTM-113AP

Un volum rezonabil

Citeste si despre Heinner HF-100A+

Cum Star-Light FTTM-113AP este un model destul de micut in exterior, nu cred ca se astepta cineva ca el sa surprinda prin ceea ce are in interior. Dar si asa, capacitatea lui este de 113 l. Se aseamana mult cu frigiderele de pe timpul comunistilor si daca atunci lumea reusea sa se descurce cu ele, e clar si acum e posibil (mai ales cum acesta va fi, probabil, un aparat secundar).

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Partea de frigider este, evident, cea mai mare. Are un raft din sticla si un compartiment pentru legume si fructe (chiar foarte incapator). Pe usa gasim inca trei zone de depozitare, dintre care una este pentru sticle. Tot aici se afla si panoul de control, cu rotita prin care poti seta treapta de temperatura.

Congelatorul este mult mai mic, dar nu atat de mic incat sa devina inutil. Desi nu este facut pentru cei care congeleaza multa mancare, Star-Light FTTM-113AP iti sta la dispozitie si poti pune alimente deoparte pentru cateva mese.

Citeste si despre Candy CCODS 5142WH

Daca partea de frigider are dezghetare automanta, concelatorul trebuie ajutat. Dar cum nu va fi nevoie de o dezghetare mai deasa de doua ori pe an, nici efortul nu va fi prea mare.

In ceea ce priveste consumul de energie electrica, Star-Light FTTM-113AP iarasi sta ok. Faca parte din clasa A++, ceea ce ii aduce un consum de 130 kw pe an. Si nici nu poti fi sigur ca il vei tine pornit tot anul, asa ca facturile nu vor creste semnificativ. Poate ca la prima vedere, pretul nu va parea unul deosebit. Dar aparatul este chiar ieftin. Pus langa o combina sau un model cu doua usi, acesta ajunge sa coste de doua ori mai putin, deci merita.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Potrivit pentru acasa, pentru la munca sau pentru o camera de camin/hotel si orice altceva, Star-Light FTTM-113AP este un frigider mic, dar decent calitativ. Si costurile (de achizitie sau utilizare) sunt pe masura, deci il poti avea in atentie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply