Indesit TIAA 12.1

Gama de frigidere Indesit s-a dezvoltat foarte mult in ultima vreme. Acest producator a avut grija sa inveasca in permanenta in produsele sale, astfel incat sa-si multumeasca toti utilizatorii, venind in intampinarea nevoilor lor. Astfel, a rezultat modelul excelent de frigider cunoscut drept Indesit TIAA 12.1. Acesta nu doar ca isi face treaba bine, dar vine si cu un pret pe care il putem numi destul de economic. (oferta de AZI aici)

Indesit TIAA 12.1

Despre Indesit TIAA 12.1

Produsul se adreseaza celor care s-au saturat sa plateasca bani grei pentru electrocasnice si care vor economisire din toate aspectele. Astfel, nu este de mirare faptul ca el este situat in clasa A+, atunci cand vine vorba de consumul de energie electrica. Astfel, veti aduna la factura de energie electrica anuala un consum estimat de 265 kwh.

Indesit TIAA 12.1
Frigider Indesit TIAA 12.1, 306 l, Clasa A+, H 175, Alb

Dar cel mai bine este sa va convingeti singuri de atributele acestui produs marca Indesit, continuand sa cititi aceasta recenzie.

Despre Indesit TIAA 12.1

Frigiderul Indesit TIAA 12.1 – prezentarea avantajelor si dezavantajelor produsului

Citeste si despre Frigider cu 2 usi Oursson RF0905/RD

Printre avantajele modelului Indesit TIAA 12.1 se numara faptul ca el vine cu un design interesant, fiind un model destul de potrivit. Nu este nici mare, precum un produs din gama Side by Side, dar nici mic. El are o inaltime de 175 cm, o latime de 60 xm si o adancime de 65,5 cm. Greutatea este buna si este de 58 de kg. Ba mai mult, sunt modele care se arata mult mai greu de transportat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Designul frigiderului Indesit TIAA 12.1 permite ca rafturile sa fie bine organizate, iar ingregul produs este compartimentat inteligent, astfel incat sa incapa si alimente mai voluminoase precum unele sticle. Nivelul de zgomot nu este nici el mare, acesta fiind de 44 db. Demn de mentionat este si faptul ca exista produse care vin si cu valori desub 40 de db.

Desigur, nu toate aspectele sunt excelente in ceea ce priveste acest frigider. Exista si cateva dezavantaje, iar scopul nostru, fiind o recenzie corecta, este de a le surprinde pe toate. In primul rand, putem incepe cu sistemul de dezghetare al congelatorului. Din pacate, acesta nu se realizeaza automat, asa cum se intampla in cazul frigiderelor moderne, ci manual. Este o activitate destul de costisitoare din punct de vedere al timpului.

Citeste si despre Gorenje ORB152BK

In ceea ce priveste numarul de compartimente al congelatorului, acesta este unul singur, insa este suficient de incapator, chiar si pentru pachete mai generoase de carne, legume, fructe sau alte asemenea. Iar daca nu lasati gheata sa se acumuleze, este clar ca puteti sa va bucurati de suficient spatiu pentrut toate.

Mai putem mentiona un alt dezavantaj si anume lipsa sistemului modern No Frost. Acesta nu permite ghetii sa se acumuleze in frigider si duce la o temperatura constanta, perfecta. Insa, este un sistem caracteristic modelelor ceva mai costisitoare care se pot gasi tot in gama Indesit.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In ceea ce priveste functiile, in cazul acestui produs putem vorbi de cea de iluminare. Aceasta este o functie excelenta pentru cei care vor sa gaseasca usor alimentele in interior, indiferent de ce tip este vorba. Avand in vedere toate detaliile mentionate mai sus, pretul este potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply