Gorenje VW TRANSPORTER T1 OBRB153R

Ce ar fi daca in locul unui clasic frigider ati alege un dispozitiv care sa-si faca treaba bine, dar care sa arate si deosebit? Da, ce ziceti de unul care seamana cu partea frontala a unei masini vintage, ca de exemplu Volkswagen? Ce parere aveti de aceasta idee nastrusnica? Un astfel de model exista deja pe piata, fiind imbracat intr-o carcasa cocheta ce imbina doua nuante menita sa creeze armonie: rosu si crem. Este vorba de frigiderul Gorenje VW TRANSPORTER T1 OBRB153R, un produs cu un volum generos, dimensiuni potrivite si setari care ajuta utilizatorul sa faca importante economisiri. (oferta de AZI aici)

Gorenje VW TRANSPORTER T1 OBRB153R

Despre Gorenje VW TRANSPORTER T1 OBRB153R

Iar cand vine vorba de acest produs, totul este special. Dincolo de faptul ca el este imediat observat intr-o bucatarie cu stil, produsul are si un maner dispus orizontal. Acesta permite accesarea sa usoara, fiind vorba de un frigider cu o singura usa. Dincolo de acest lucru, produsul ofera suficient spatiu utilizatorilor sai pentru a a aseza vase voluminoase precum sticlele de vin.

Gorenje VW TRANSPORTER T1 OBRB153R
Frigider Gorenje VW TRANSPORTER T1 OBRB153R, 230 l, Clasa A+++, H 154 cm, Rosu

Referitor la dimensiuni, trebuie sa mentionam de la inceput ca acestea au fost stabilite cu cap. Ele capata urmatoarele valori: inaltime de 154 cm , latime de 60 cm si adancime de 66,9 cm. Greutatea este destul de mica pentru un asemenea frigider, fiind de 57,4 kg.

Despre Gorenje VW TRANSPORTER T1 OBRB153R

Sa aflam mai multe detalii importante despre frigiderul Gorenje VW TRANSPORTER T1 OBRB153R

Citeste si despre Gorenje ORB152CH

Cand spunem frigiderul Gorenje VW TRANSPORTER T1 OBRB153R spune un model inteligent care vine cu un important sistem de avertizare a utilizatorului. Astfel, daca acesta uita usa frigiderului deschisa, el va fi atentionat deindata pentru o inchide si astfel sa fie mentinuta o temperatura constanta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Rolul temperaturii este de a pastra in conditii excelente orice tip de alimente: de la carne si lactate, pana la fructe si legumente. Gustul proapat al acestora din urma este cel care le face cu adevarat sanatoase.

Frigiderul Gorenje VW TRANSPORTER T1 inseamna consum energetic redus. Acesta este echivalentul a doar 124 kWh anual, ceea ce reprezinta o adevarata realizare, comparativ cu modelele care consum mult mai mult, desi au un pret de vanzare mai mic. Practic, prin aceasta achizitie, se poate spune ca utilizatorul isi recupereaza investitia.

Citeste si despre Heinner HCF-306A+

Nivelul de zgomot, un alt indicator important atunci cand vine vorba de frigidere, este de 40 db. Se putea si mai bine, insa, nici asa nu ne putem plange. Dincolo de acest lucru, frigider contine o functie speciala care combate depunerea microbilor si a bacteriilor.

Credeati ca asta este tot in cazul modelului Gorenje VW TRANSPORTER T1? Ei bine, nu. Acesta vine si cu un sistem de dezghetare automat in cazul congelatorului, cu accesorii bune pentru sticle si oua, dar si cu un sistem de racire ce face parte din categoria celor superioare ca dotari. Este vorba de un R600a.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Acestea fiind zise, frigiderul Gorenje VW TRANSPORTER T1 este unul care merita investitia. Problema consta in faptul ca el vine cu un pretul destul de piperat, ceea ce il incadreaza in categoria produselor de lux, in ceea ce priveste dotarile. Insa, chiar si asa, in timp, investitia este una care sa merite.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply