Gorenje VW TRANSPORTER T1 OBRB153RL

Oamenii s-au saturat de modelele de dispozitive banale, imbracate intr-o carcasa simpla, de culoare alb sau gri inox. Ei isi doresc ceva inedit, care sparge tiparele si care reuseste sa impresioneze oaspetii. Insa, acest lucru nu este o regula generala. Mai sunt si persoane care fie din obisnuinta sau nostalgie au ramas adeptele stilului clasic. Insa, pentru cei care isi doresc sa fie o exceptie de la regula clasica, avem o recomandare: frigiderul Gorenje VW TRANSPORTER T1 OBRB153RL, un produs care cucereste prin design, dar si prin atributele care i-au fost oferite de producatori. (oferta de AZI aici)

Gorenje VW TRANSPORTER T1 OBRB153RL

Despre Gorenje VW TRANSPORTER T1 OBRB153RL

Dar sa o luam cu inceputul. Cand spunem design, nu spunem un frigider clasic, ci un model care se asemana cu partea din fata a masinii Volkswagen. Tocmai de aceea, sustinatorii si iubitorii acestui brand de masini nemtesti vor adora frigiderul si isi vor dori deindata sa-l aseze in bucataria lor cocheta.

Gorenje VW TRANSPORTER T1 OBRB153RL
Frigider Gorenje VW TRANSPORTER T1 OBRB153RL, 230 l, Clasa A+++, H 154 cm, Rosu

In ceea ce priveste dimensiunile produsului, acestea se inscriu insa in tipare. Frigiderul nu ocupa mult, insa nu este nici micut. El este incapator, dar vine cu dimensiuni bune de 154 cm x 60 xm x 64 cm. Asadar, se poate vorbi de o minimasinuta, simpatica si cocheta.

Despre Gorenje VW TRANSPORTER T1 OBRB153RL

Frigider Gorenje VW TRANSPORTER T1 OBRB153RL – surprinde din toate punctele de vedere

Citeste si despre Liebherr Premium KBgw 3864

Si are si de ce. Acesta face parte din clasa de eficienta energetica A+++. Fiind catalogat astfel de experti, este clar ca produsul consuma putin. Dincolo de acest lucru, el isi face treaba bine, avand disponibile urmatoarele clasificari, din punct de vedere climatic: SN, N, ST si T. Practic, acestea sunt cele mai cunoscute clase climatice, iar produsul se inscrie perfect in tiparele lor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

In ceea ce priveste consumul, daca tot am mentionat acest detaliu anterior, trebuie sa spunem ca acesta este de 124 kwh/ an. Este un consum foarte mic, avand in vedere faptul ca multe frigidere obisnuite depasesc cu lejeritate 200 de kWh/ an.

Nivelul de zgomot, in schimb, nu este foarte scazut, ci mai degraba unul obisnuit: 40 db. Unele frigidere sunt mai silentioase decat Gorenje VW TRANSPORTER T1 OBRB153RL, insa nu toate produsele stau bine la acest capitol. Asa ca putem cataloga acest produs drept unul mediu, din acest punct de vedere.

Citeste si despre Heinner HF-100A+

Modelul vine cu un volum destul de generos, care este echivalentul a 230 L. Dincolo de acest lucru, el detine doua functii excelente: Dynamic Cooling si IonAir. Ambele au urmatoarele roluri: distribuirea uniforma a curentilor de aer pentru mentinerea proaspata vreme indelungata a alimentelor si combaterea microbiilor si bacteriilor.

Dincolo de acest lucru, in cazul acestui produs se poate vorbi si de un agent de racire care nu va lasa balta utilizatorul. Stiti, probabil, din auzite, ca in cazul frigiderelor, se intampla adesea ca agentul de racire sa se strice foarte usor. Acest lucru nu doar ca il scoate pe utilizator din minti, dar se dovedeste si foarte costisitor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Referitor la pret, se poate spune ca modelul Gorenje VW TRANSPORTER T1 OBRB153RL este scump. Dar este firesc sa fie astfel avand in vedere lista generoasa de dotari, atributele superioare, designul care cucereste prin stil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply