Frigider cu 2 usi Oursson RF0905/RD

Daca bucataria dumneavoastra nu are dimensiuni prea mari, este indicat sa cumparati un frigider care sa nu va ocupe mult spatiu, un model practic si eficient. Un exemplu din acest punct de vedere este frigiderul cu 2 usi Oursson RF0905/RD. (vezi disponibilitatea)

Frigider cu 2 usi Oursson RF0905/RD

Despre Frigider cu 2 usi Oursson RF0905/RD

Despre culoarea acestui model de frigider trebuie spus ca este rosul, ceea ce il face un produs inedit, care va reusi sa schimbe destul de mult aspectul bucatariei. Inaltimea pe care o masoara acest frigider este si ea de 83.5 cm.

Frigider cu 2 usi Oursson RF0905/RD
Frigider cu 2 usi Oursson RF0905/RD, 88 l, H 83.5, Clasa A , Rosu

Se poate spune ca acest model se poate aseza in locurile mai inguste, avand o latime de 53.6 cm. De altfel, adancimea sa este de 48.6 cm. Nu etse foarte greu, avana o greutate de 30 Kg.

Despre Frigider cu 2 usi Oursson RF0905/RD

Componentele tehnice ale frigiderului cu 2 usi Oursson RF0905/RD

Citeste si despre Electrolux ERN2201BOW

Acest frigider Oursson are 2 usi, congelatorul fiind separat de frigider. Are si un agent de racire des intalnit, acesta fiind R600a. De precizat este si faptul ca include un sistem de racire este static, acesta fiind unul bun. Pe de alta parte, este de remarcat si materialul rafturilor acestui model, acesta fiind sticla. Trebuie stiut faptul ca sticla este rezista atuni cand vine vorba de sustinerea vaselor cu alimente. De asemenea, nu se curata greu. Tot in interiorul sau exista si un suport special pentru oua, acesta fiind necesar.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Un detaliu important de care trebuie sa tineti cont prima data cand il cumparati este capacitatea pe care o are acest. Astfel, dispune de o capacitate de 88 l, ceea ce il face potrivit pentru persoanele care nu au multe alimente de pastrat sau nu gatesc prea mult. Veti regasi si un compartiment pentru pastrarea legumelor si a fructelor, fiind de mare ajutor.

Acest frigider are si un congelator, care include la randul sau un compartiment, unde veti putea aseza alimente cat mai diverse. O functie importanta pe care o are acest frigider cu 2 usi Oursson RF0905/RD este iluminarea interioara.

Citeste si despre Beko RCNA340K20W

Avand iluminare interioara, alimentele se vor vedea mai bine in interior. De asemenea, termostatul reglabil este o alta componenta importanta pe care o are acest frigider. Datorita acestuia, veti putea sa reglati temperatura asa cum trebuie, astfel incat alimentele sa se pastreze corespunzator.

Atunci cand va ganditi unde sa il asezati, fie in bucatarie, fie pe hol, trebuie sa aveti in vedere si nivelul de zgomot pe care il are acest. Mai exact, acest frigider are un nivel de zgomot de 42 Db, fiind potrivit pentru a fi asezat in bucatarie. Clasa A+ este cea pe care o include acest frigider, ceea ce inseamna un consum de curent electric mai redus in locuinta dumneavoastra. Astfel, consumul anual de energie al acestui aparat va fi de 168 kWh. Pretul frigiderului este unul destul de bun, fiind chiar accesibil.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, putem spune faptul ca acest tip de frigider cu 2 usi Oursson RF0905/RD este un produs care merita cumparat de oricine isi doreste pastrarea alimentelor in siguranta.Este un model cu iluminare interioara, compact, gasindu-si locul usor in locuinta dumneavoastra.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply