Beko RCNA340K20W

Chiar daca sunteti o persoana care are un adevarant talent si se ocupa cu realizarea unor numeroase experimente in propria bucatarie sau daca sunteti o persoana care mananca cand apuca si ce apuca, un aparat frigorific este necesar in orice situatie, un aparat precum Beko RCNA340K20W.(vezi oferta de AZI)

Beko RCNA340K20W

Despre Beko RCNA340K20W

Combina frigorifica Beko este una care poate sa faca fata cu brio indiferent de utilizare sau indiferent de persoana care urmeaza sa o utilizeze intrucat ajuta la pastrarea atat a alimentelor proaspete cat si a acelor semipreparate sau congelate.

Beko RCNA340K20W
Combina frigorifica Beko RCNA340K20W, 302 l, Clasa A+, H 175 cm, Iluminare LED, Alb

Fiind vorba despre o combina frigorifica aceasta este compusa atat dintr-un congelator cat si un frigider iar vazuta din exterior aceasta aduce un aer util, modern si elegant propriei bucatarii. Aceste caracteristici va sunt date de nuanta metalica a acestuia dar si de prezenta unor manere orizontale incorporate fie ca vorbim despre usa frigiderului sau a congelatorului.

Despre Beko RCNA340K20W

Tehnologie casnica moderna

Citeste si despre Arctic ANFB245+

Acest produs are si un aspect destul de impunator deoarece dimensiunea este una destul de mare de 175.4 x 59.5 x 65 cm iar aceasta dimensiune ne aduce si volumul interior foarte mare de care dispune si vorbim despre un volum net total de 302 litri.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Tot dintr-o privire putem sa ne dam seama si de modul de compartimentare al combinei si care cuprinde congelatorul in partea de jos si frigiderul in partea de sus. Acestea sunt destul de incapatoare si permit stocarea alimentelor astfel incat sa puteti pune in practica orice reteta ati dori. Volumul despre care vorbim este unul net de 97 l pentru congelator si un volum net al frigiderului de 205 l.

Acest spatiu este compatimentat, in cazul frigiderului, cu ajutorul a 3 rafturi din sticla foarte rezistenta ce permit pastrarea chiar si a unor recipiente mai grele sau voluminoase, iar daca vorbim despre congelator, acesta dispune de 3 compartimente de dimensiuni diferite pentru o gama variata de alimente si de recipiente.

Citeste si despre Frigorifice de tip Side by Side

Desi conteaza foarte mult volumul de care dispune un aparat frigorific in cazul acestei combine avantajul major este oferit insa de prezenta tehnologiei NO FROST pe baza careia aceasta functioneaza. Aceasta tehnologie aduce numeroase avantaje printre care se regaseste lipsa formarii de gheata, prezenta sistemului antibacterian ce asigura siguranta alimentelor pe care le aveti la interior dar in acelasi timp protejeaza si importiva formarii acestor bacterii chiar daca mediul este unul prielnic.

Pe langa protectia impotriva bacteriilor veti beneficia si de protectia impotriva mirosurilor pe care o ofera un filtru special iar in acest mod nu trebuie sa va faceti griji ca aceste mirosuri se vor amesteca si vor fi imprumutate intre alimente.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pe langa functionare mai avem cateva avantaje oferite de catre aceasta combina si care tin de eficienta utilizarii care este data in primul rand de clasa A+ care se datoreaza unui consum energetic de 304 kW/an. Acest consum este unul destul de bun daca este sa luam in calcul volumul de care dispune. Mai trebuie sa luam in calcul si situatiile in care intampinati caderi de tensiune dar care pot fi depasite datorita autonomiei de 21 ore fara curent dar si de capacitatea de congelare de 5 kg in 24 ore. Toate acestea vin insa sa sustina avantajul datorat pretului destul de accesibil avand in vedere tehnologia prezenta in cadrul functionarii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply