Beko RDNE505E20DZX

Aveti un frigider vechi care se dezgheata din senin si care nu este capabil sa asigure temperatura optima pentru pastrarea alimentelor si mancarurilor? Atunci este timpul sa-i spuneti adio, caci acum exista modelul cu doua usi de la Beko care va va impresiona cu siguranta cu bunele sale atribute. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca modele vechi obisnuiesc sa consume si foarte mult. Insa nu este cazul frigiderului cu doua usi Beko RDNE505E20DZX pe care vi-l prezentam si noi astazi. Dar haideti sa vedem despre ce este vorba pentru a intelege exact cum stau lucrurile. (vezi disponibilitatea)

Beko RDNE505E20DZX

Despre Beko RDNE505E20DZX

Adesea, acest frigider marca Beko este asemanat cu o combina. Exceptand volumul care este mai putin generos decat in cazul combinelor frigorifice, acest frigider are atribute asemanatoare. In primul rand, trebuie mentionat comapartimentul EverFresh+, care se dovedeste de un real ajutorul utilizatorului pentru reducerea efectului de ofilire al verdeturilor.

Beko RDNE505E20DZX
Frigider cu doua usi Beko RDNE505E20DZX, 446 l, Clasa A+, H 185 cm, NeoFrost, Compartiment Everfresh, Inox

Daca nu ne credeti pe cuvant, incercati sa depozitati marar sau patrunjel in acest compartiment si vedeti vedea ca aceasta isi va pastra gustul proaspat in ciorbele sau supele pe care le preparati. Acest compartiment este ideal si pentru pastrarea altor tipuri de fructe si legume.

Despre Beko RDNE505E20DZX

Frigider cu 2 usi Beko RDNE505E20DZX – cateva detalii tehnice

Citeste si despre Gorenje VW TRANSPORTER T1 OBRB153BL

Dincolo de compartimentul EverFresh+, acest frigider inseamna si tehnologia NeoFrost, care are rolul de pastra alimentele proaspete, tinand la distanta bacteriile care le modifica gustul, mirosul si aspectul. De asemenea, aceasta tehnologeie face mai mult decat atat. Ea este utilizata pentru a eficientiza consumul de energie electrica.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Drept urmare, nu este de mirare faptul ca acest frigider face parte din clasa A+. Ce inseamna aceasta clasa si de ce este ea importanta? Este importanta deoarece aduce utilizatorului o factura cu 24% mai mica decat in cazul dispozitivelor situate in clasa A. Exista, desigur si modele de frigidere care se dovedesc si mai eficiente si fac parte din clasa A++.

In ceea ce priveste bacteriile, pentru a preveni aparitia lor, intra in functiune si tehnologia de ionizare, precum si functia anti-mirosuri. In felul acesta, nu va puteti plange de faptul ca frigiderul a capat un miros neplacut doar pentru ca ati asezat acolo un anumit tip de mancare, cum ar fi pestele prajit.

Citeste si despre Liebherr Premium KBPes 4354

Daca face rapid o trecere in revista a elementelor de design privind frigiderul, se poate spune ca acesta are culoarea clasica, gri inox. Dimensiunile sunt potrivite, astfel incat sa aiba loc chiar si in bucatariile mai inguste. Mai precis, acestea sunt de 185 x 70 x 69.

Manerul este de tipul orizontal integrat, iar numarul de rafturi este de 3 (exceptand compartimentul EverFresh+ si suporturile de pe usa). Volumul frigiderului poate fi catalogat drept generos, fiind de 446 L (volum net). Nivelul de zgomot al acestui model este de 43 de db, fiind unul silentios.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Acestea fiind spunse, frigiderul marca Beko prezentat in acest material pare o alegere irezistibila, insa o problema se dovedeste pretul mare al acestuia, proportional cu atributele inteligente.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply